Pletykafészek

Neked hol van anyajegy a testeden? Ezzel az égi üzenettel születtél!

Szinte minden ember testén vannak anyajegyek. Az ősi hiedelmek szerint ezek a jegyek korábbi életeink sérüléseinek nyomai. Egy anyajegy a terhesség alatt, de a születést követő hónapokban is megjelenhet a baba testén.

Hogy van-e különösebb jelentősége ezeknek a pigment foltoknak és elhelyezkedésüknek? A továbbiakban ezt fejtegetjük. Neked hol van jellegzetesebb anyajegyed?

Mellkas

Ez azt jelenti, hogy jó szíved van és fényes jövő áll előtted. Ritka az ilyen, ami azt jelenti, hogy te magad is különleges vagy, éppen azért, mert oly sok szeretet lakozik benned és mindig kész vagy adni.

Has

Olyan személy vagy, aki önmagával teljes mértékben elégedett. Boldog vagy mindazért, ami megadatott neked az életben és semmi másra nem vágysz, csak harmóniára és békére. Örömteli, vidám életet élsz.

Vállak

Ez azt szimbolizálja, hogy jelentős terhet cipelsz a válladon, ami késszé tesz arra, hogy felelősséget vállalj az életedben mindenért. Erős ember vagy, aki a nehézségek ellenére is mindig megőrzi derűjét.

Hát

Nyitott, őszinte és letisztult személyiség vagy. Nem szereted a manipulációt és soha nem ereszkednél le arra a szintre. Elfogadod az embereket úgy, ahogy vannak, de nem hezitálsz, ha úgy érezd, valakivel ideje megszakítani a kapcsolatot.

Nyak

Óvatos személyiséget tükröz. Soha nem sietteted a döntéseidet. Azt jelzi, hogy sikerre fogod vinni az életedet, habár megeshet, hogy az álmaidért nagy kockázatot kell vállalnod, például magad mögött hagyni a szeretteidet egy külföldi munka miatt.

Arc 

Az ilyen személyek sikeres emberek, akik az érdeklődési területükön gyakran vezetőkké növik ki magukat. Mindig követendő példaként állnak a környezetük számára, képesek alkalmazkodni minden szituációhoz és magabiztossággal fejlődni.

Lábak – comb, lábszár

Arra születtél, hogy messzebb juss, mint bárki más, akit ismersz az életedben, a lábadon lévő anyajegy pontosan erre emlékeztet minden nap. Soha nem állsz meg, amíg meg nem találod azt, amire vágysz.

Karok és kezek

Türelmes és higgadt ember vagy, aki képes kontroll alatt tartani az érzelmeit. Bármikor, amikor valami helytelent készülsz elkövetni, az anyajegyed emlékeztet rá, hogy ideje visszatérni a jó ösvényre.

Lábak – lábfej, talp

Úttörő vagy, aki mércéket állít fel és inspirációként szolgál a környezete számára. Szeretsz extrovertált emberekkel kapcsolatba lépni és szívesen kerülsz a figyelem középpontjába.

Szem

Az egyik legkülönlegesebb hely, éppen ezért, ha itt van anyajegyed, akkor nagy titkok tudója vagy. Szeretsz felfedezni és kalandozni. A szemen lévő anyajegy a bölcsességet is szimbolizálja. (via tudasfaja.com)

Fotó: Freepik

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények