Pletykafészek

Napi horoszkóp január 26. – Rák, Halak, Oroszlán, Mérleg, Vízöntő, Skorpió, Ikrek, Szűz, Bika!

Ha ma van a születésnapod: A legfontosabb dolog, amit a szülinapodon meg kell tenned, az, hogy tisztázd az ambícióidat az előtted álló évre. Biztosnak kell lenned benne, hogy mi a célod pontosan, mert az univerzum csak akkor tudja megadni a hozzá szükséges energiát.

Ha egyedülálló vagy, jelen népszerűséged sok hódolót sodor az utadba. Csak azt kell eldöntened, hogy meg akarsz állapodni vagy sem. Nagyobb esélyed van az elköteleződésre a következő télen. Ha párkapcsolatban élsz, sok mindenben fogsz kedvesedre támaszkodni, akinek mondhatni minden szituációra van egy trükk a zsebében.

Kos

Erőltesd meg magad és beszélj azokkal, akikkel ma találkozol. Találd ki, hogy mire gondolnak és tegyél javaslatot arra nézve, hogyan tudnátok együtt dolgozni a jövőben. Az embernek sosem lehet túl sok szövetségese és az még jobb, ha ezek a szövetségesek még barátaid is.

Bika

Lehet, hogy összetűzésbe keveredsz egy hatalmi pozícióban lévő emberrel a mai napon, de ne aggódj. Ha elég kitartóan és meggyőzően állsz ki magadért, akkor biztos, hogy képes leszel kimászni a slamasztikából, sőt, még le is nyűgözheted az adott személyt.

Ikrek

Fontos lesz változtatni a gondolkodásodon, hiszen a félelmeid már túl régóta tartanak vissza a boldogságodtól. Ideje, hogy visszatérjen beléd a hit és nem fogsz problémába ütközni többé.

Rák

Ne hagyj egy értékes információ darabkát kicsusszanni a kezedből. A tudás erő és ha mindenki a birtokába kerül annak, amit te tudsz, akkor a tulajdon erőd el fog veszni. Néha kifizetődő titkolózónak lenni és ez pont egy ilyen időszak.

Oroszlán

Úgy tűnik, hogy képes vagy belelátni mások fejébe, ami nagyon is értékes lesz a négyszemközti szituációk tekintetében. Egy nagyobb csoportban azért már nem lesz ennyire egyszerű dolgod ráhangolódni másokra.

Szűz

Kezdd a napot lassan és átgondoltan és ne aggódj amiatt, ha néhány rivális elhúz melletted, mert később úgyis be fogod érni őket a héten. Nem kell, hogy te legyél a legnagyobb vagy a legjobb, önmagad kell, hogy légy.

Mérleg

Az elméd éles lesz, mint a borotvapenge és képes leszel minden álhíren átvágni magad vele, amelyek az utadba kerülnek különböző forrásokból. Tudod, hogy mikor hallasz igazat, szóval győződj meg róla, ezzel mások is tisztában vannak-e.

Skorpió

Nem fogsz sokáig dilemmázni azon, vajon megmondd-e másoknak, hogy mit gondolsz róluk. Ezzel semmi baj nincs, de készülj fel, hogy téged is fognak érni kritikák. Nem is lehet majd okod a panaszra, hiszen szabadon megoszthatja mindenki a véleményét, nem csak te.

Nyilas

Az ötletek csak úgy tolulnak majd az elmédbe az elkövetkező 48 órában, ahogy magasabb fokozatra kapcsol az agyad. Az elképzeléseid kivételesen tiszták és erőteljesek, szóval légy óvatos, mit gondolsz ki, mert az a holnapod valósága lehet.

Bak

Ne próbálj elmenekülni egy anyagi probléma elől, inkább tegyél valamit a megoldás érdekében. A kozmikus aktivitásnak köszönhetően egészen könnyen fogsz megoldást találni arra, honnan folyjon be több pénz a kasszádba. Használd a fejed és tedd, amit sugall.

Vízöntő

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás most nagyon a kedvedre fog tenni. Bármi, amit vizualizálsz, amit birtokolni szeretnél, amit elérnél, hamarosan a tiéd lehet. Csak úgy kell tenned, mintha már a tiéd lenne.

Halak

Lehet, hogy nem fog tetszeni, amit a mai napon felfedezel, de ami fontos, hogy legalább már tudod, mi történik. Most már az a dolgod, hogy megtudd, miért történik. Gondolkozz el, a válasz nagyon egyszerű lehet. ( via bidista)

 

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük