Belpol

Molnár Csaba: Véget kell vetni a forint szándékos gyengítésének, amin csak Orbán milliárdosai gazdagodnak

A Közbeszédnek küldött közleményében egyebek mellett Molnár szólt arról is, hogy a DK álláspontja szerint ki kell végre jelölni az euróbevezetés céldátumát.

Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke, a párt EP-képviselője úgy fogalmazott, hogy “egyéves mélypontra zuhant a forint árfolyama az euróval szemben, így már közel járunk a 400 forintos euróhoz. Az Orbán-kormány azonban folytatja a forint szándékos gyengítését, emiatt felpörög az orbáni infláció, és újabb megszorítások, áremelések várhatóak”.

A Demokratikus Koalíció szerint be kell vezetni az eurót, az Árnyékkormány programja szerint pedig a kormányváltás után ki kell jelölni az euró hazai bevezetésének céldátumát, különben Orbán Viktor tönkreteszi a forintot és újabb megszorításokat vezet be.

A gyengülő forintárfolyamon és a nyomában járó áremeléseken csak Orbán milliárdosai és a nagyvállalatok keresik degeszre magukat, a magyar családok viszont alig tudják kifizetni a bevásárlást, a dráguló benzint és a hiteltörlesztőket. Magyarország azonban nem a fideszes milliárdosok fejőstehene, ahogy nem a fideszes pedofilok vadászterülete! El a kezekkel a hazánktól, el a kezekkel a gyerekeinktől! – ezt üzenjük ennek a rendszernek, amit a milliárdos elittel és az orbáni pedofilhálózattal együtt fogunk kisöpörni az országból

– zárja közleményét a DK-s politikus.

Fotó: Molnár Csaba/Facebook

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?