Pletykafészek

Megérkezett a húsvéti horoszkóp, ami mindenki életébe hatalmas boldogságot hoz

A húsvéti horoszkópod elárulja, hogy hogyan készülj a nyuszi érkezésére.

Kos

Tele leszel energiával és úgy érzed majd, hogy egyszerre vagy képes elkészíteni a főmenüt, a süteményeket, a takarítást és a dekorálást. Ismerve az elszántságodat, ez nem is hangzik lehetetlennek. Bár a locsolkodást nem kedveled, de a készülődésből ki fogod hozni a maximumot és a környezeted is elismerően dicséri majd az igyekezetedet. A nyuszi simogatást ki nem hagynád az idén!

Bika

Olyan fenséges lakomát készítesz, hogy mindenki megnyalja  mind a tíz ujját és a család gyakorlatilag moccanni sem bír majd. Szívesen vonod be a dekorálásba a kisebbeket, akikkel közösen készítitek el a festett tojásokat az ünnepi asztalra.

Ikrek

Ilyenkor szívesen töltesz időt a rokonokkal és barátokkal. Idejében elkészülsz az ünnepi fogásokkal, hogy húsvétkor már csak a pihenésé és a szórakozásé legyen a főszerep. Szívesen hívod meg az otthonodba a szeretteidet, de ha valaki nem tud eljönni, látogatni sem vagy rest. A kölni helyett a hagyományos szódavizes locsolkodás sem maradhat ki a mókából!

Rák

Kicsit elveszted az irányítást a dolgok felett, mert későn kezdesz neki az előkészületeknek. Az ünnep nem a legnyugodtabban telik majd, hiszen úgy érzed, hogy semmivel nem haladsz, ám az utolsó pillanatban összeszeded magad, majd fáradtan zuhansz a kanapéra. Szívesen mész ilyenkor a szabadba vagy látogattok el a családdal állatkertbe.

Oroszlán

Próbálsz kitűnni a többiek közül. Formabontó dekoráció, új ízek az asztalon és olyan öltözék és frizura, amihez foghatót sehol nem lehet látni. Szívesen várod vendégségbe a távoli rokonokat és a rég nem látott barátokat is. A gyerekekkel pedig sok közös programot találtok ki.

Szűz

Mindent a maga idejében készítesz el. Tartod a böjtöt, majd ha megengedett, akkor már a húst is fogyasztod. Mindent a legtökéletesebben akarsz kivitelezni és ez sikerül is, még ha rengeteg munkádba telik is. Szeretettel várod a rokonokat látogatóba.

Mérleg

Nem okoz nagy fejtörést számodra, hogy hogyan készülj az ünnepekre, hiszen már régóta kész terv állt össze a fejedben ezzel kapcsolatban. Mindent tökéletesen kivitelezel és arra is lesz időd, hogy a gyerekeknek tojásvadászatot szervezz be, az ő legnagyobb örömükre.

Skorpió

Érzelmi hullámok törnek rád az ünnepekkel kapcsolatban. Egyik pillanatban alig várod a készülődést és a családi összejöveteleket, a másikban csak arra vágysz, hogy egyedül lehess és egy film kíséretében sonkát és süteményt majszolj. A gyerekekkel viszont szívesen rendeztek jelmezes tojásvadászatot.

Nyilas

Másra nem is tudsz gondolni, csak arra, hogy az ünnepek alatt teletömd a hasad finomabbnál finomabb ételekkel. Nem bánod, ha utána esetleg rosszul leszel vagy felszalad 1-2 kg. Azt vallod, hogy egyszer van ilyen ünnep az évben. Szívesen folytatsz nagyobb beszélgetéseket az összegyűlt rokonokkal is.

Bak

A család örömére a legszebb húsvétot varázsolod. Mindenből a legjobb minőséget választod és mesebeli ünnep érzése lengi körül az otthonotokat. Eközben egy percig sem pihensz meg és ezt ráadásul örömmel teszed. Mindenki le van nyűgözve az eredménytől.

Vízöntő

A legkevésbé sincs kedved az ünnepekhez, viszont a család és a barátok tesznek róla, hogy ne maradj ki a húsvétból idén sem. Bevonnak az előkészületekbe és számos meghívást kapsz, amit nem utasítasz vissza. Utólag nem fogod megbánni, mert nagyon jól fogod érezni magad!

Halak

Nagyon aktívan fog telni a húsvétod. Előtte csapsz egy kört a piacon, hogy a legjobb alapanyagokat használhasd. A gyerekekkel tojást festesz, dekorálsz, a konyhában tüsténkedsz és nagytakarítást is végzel. Azt akarod, hogy minden a legtökéletesebb legyen és így is lesz! (via tudasfaja.com)

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények