Belföld

Magyar Péter: Gulyás Gergelynek azonnal le kell mondania

“Gulyás Gergely miniszternek azonnal le kell mondania! Gulyás Gergely és a Miniszterelnökség támogatja az egyik bicskei pedofil bűnözőt” – fogalmazott Magyar Péter, a Tisza Párt EP-listavezetője a Közbeszédnek küldött közleményében.

Magyar Péter elmondta:

Gulyás Gergelyék pénzelték azt a gyerektábort, ahol gyerekek között léphetett fel a próbaideje alatt a négy gyerek molesztálásáért elítélt bicskei pedofil.

Hozzátette: “a bicskei pedofilügy másodrendű vádlottja, Kunstár Béla 2019-ben jogerősen felfüggesztett börtönbüntetést kapott négy kiskorú fiú molesztálásáért. Már a próbaideje alatt egy olyan napközis táborban tarthatott gyerekeknek foglalkozást, amit a Miniszterelnökség támogatott. A tábor szervezői egyébként kisebbségi önkormányzati képviselőjelöltek, és az egyesületük gáláján Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes fővédnökösködött. Kunstár rajtuk kívül egy cégén keresztül további két másik, a Fidesz által támogatott képviselőjelölttel is kapcsolatba hozható”.

Elég volt! Valljon színt a Fidesz, hogy miért ad kegyelmet pedofil bűnözőknek és miért enged pedofilokat a magyar gyerekek közé

– írta Magyar Péter a Közbeszédnek írt közleményében.

Címlapkép: Gulyás Gergely. Fotó: MTI/kormany.hu/Botár Gergely

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények