Belpol

„Lealacsonyító, Rákosi időket idéző közbeszéd” – A „kereszténydemokraták” nekiestek Gyurcsánynak

A baloldal vezérének, Gyurcsány Ferencnek tényleg semmilyen erkölcsi aggálya nincs, hogy egész társadalmi csoportokat, vallási meggyőződésű embereket kicsinyes politikai céljai eléréséért a sárba tiporjon – közölte a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) az MTI-vel hétfő este Gyurcsány Ferencnek az Országgyűlésben elhangzott napirend előtti felszólalására reagálva.

Az Országgyűlés idei első napján mondott napirend előtti felszólalásában a bukott és újra hatalomra ácsingózó Gyurcsány a teológus képében próbált tetszelegni és a keresztény-nemzeti oldalt bibliai idézetekkel igyekezett “okítani”. A minden emberi szintet alulmúló produkciójában Gyurcsány a keresztények hitének megvallását a “sarki lányok” testének mutogatásához hasonlította – írta a KDNP.

Ő az, aki saját elmondása szerint “rendszeresen bérmálkozott”. Ebből is látszik, hogy fogalma sincs a hit és a vallás kérdéseiről, másokat viszont nem hogy minden további nélkül semmibe néz, de még végtelenül lealacsonyító módon meg is bánt.

“Gyurcsánnyal és a vallásellenes DK-val mindig van lejjebb. A KDNP elfogadhatatlannak tartja az ilyen lealacsonyító, Rákosi időket idéző közbeszédet!” – közölték.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Vélemény, hozzászólás?