Belföld

Kocsis Máté akkora hülyeséget mondott, hogy az már nekünk fáj – Hatalmas a képzavar a fideszes fejekben

“Gyurcsány-pártjának összes tagozatát egyben, élükön egy megszállott politikai természetgyógyásszal, úgy elvertük, mint jég a határt” – nyilatkozta Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője.

Kocsis elmondta, a cél az, hogy erősebb, védettebb és jobb országot hagyjunk magunk után, mint amilyent kaptuk – hangsúlyozta a Fidesz szombaton Budapesten tartott 30. kongresszusán.

A frakcióvezető beszéde elején gratulált a tavalyi országgyűlési választás eredményéhez, mondván, ott „Gyurcsány pártjának összes tagozatát, egyben, élükön egy megszállott politikai természetgyógyásszal, úgy elvertük, mint jég a határt”.

Az MTI beszámolója szerint ironikus megjegyzésekkel tűzdelt felszólalásában egyebek mellett megemlítette, a DK árnyékkormányának kezdeményezésére megalakult a mesterséges intelligencia csoportot, „nyilván a veleszületett híján”, szerinte a momentumos politikusok felszólalásait már ilyen írja.

Kocsis szavai szerint a Párbeszéd pedig nagyon nehéz időket él, a szavazóik száma „elérte a nullát, úgyhogy most itthon új gazdatestet keresnek a választásokra” – tájékoztat az MTI.

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?