Közélet

Kegyelmet kap Novák Katalintól a Hunnia-ügy maradék három elítéltje is (videóval)

Csintalan Sándor közéleti megmondóembert 2007. december 11-én négy támadó vasrudakkal a háza garázsában brutálisan összeverte, sok év után most ő maga harcolta ki a saját a megtámadása miatt elítélteknek a kegyelmet – tájékoztatta a Közbeszédet a Gulyáságyú Média.

Mint ismeretes, Csintalan korábban levelet írt Novák Katalin köztársasági elnöknek arra kérve őt, hogy adjon kegyelmet a megverése és kifosztása miatt még börtönben lévő három elítéltnek. A Hunnia-ügy többi elítéltjét, köztük Budaházy Györgyöt már áprilisban kegyelemben részesítette az államfő.

Csintalan Sándort csütörtök délelőtt fogadta a Novák Katalin a Sándor-palotában, a mintegy 30 perces találkozó után készített a Gulyáságyú Média élő videót Csintalan Sándorral.

Az egykori MSZP-politikus, országgyűlési képviselő a lapnak elmondta, hogy a köztársasági elnök úgy tájékoztatta, hogy kegyelmet a Csintalan ellen elkövetett bűncselekmények miatt börtönben ülőknek.

Csintalant a Köztársasági Elnöki Hivatalnál a három elítélt férfi közül kettőnek a házastársa várta, akikkel összeölelkezett a Novák Katalinnal folytatott konzultáció után, az épület előtt. A feleségek Csintalantól tudták meg, hogy férjeik hamarosan szabadlábra kerülhetnek – számolt be a történtekről a Gulyáságyú Média.

A Gulyáságyú Média helyszíni tudósítását ide kattintva nézhetik meg.

Ha tetszett a cikk és érdekesnek találta, kérjük, hogy ossza meg ismerőseivel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük