Kultúra

Jordán Tamásról kórházi hírek érkeztek

Kórházba került Jordán Tamás, de a probléma szerencsére nem súlyos – írtuk meg két héttel ezelőtt a május 3-i Nemzet Színésze-választásról már hiányzó Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészről.

Jordán akkor csak annyit osztott meg az érte aggódókkal, hogy egy kisebb beavatkozásra volt szüksége, de nem baleset érte, előreláthatólag vasárnap pedig már haza is térhet.

Ez végül nem így történt – írja a Blikk, hiszen a színművész továbbra is kórházban van, a Rózsavölgyi Szalon pedig a Facebook-oldalán múlt héten megjelent közlemény szerint június 4-ig nem tartják meg azokat az előadásokat, amikben Jordánnak szerepe van.

A Blikk magát a színészt is elérte, aki arról beszélt, hogy június közepére remélhetőleg minden visszatér majd a régi kerékvágásba:

Már sokkal jobban érzem magam, köszönöm a nézőknek, hogy gondoltak rám! Noha még mindig kórházi tartózkodásra vagyok ítélve, de reményeim szerint jövő hét elején gyógyultan elengednek. Azt remélem és úgy is tervezem, hogy június közepétől már újra részt tudok venni az előadásaimban

(via 24.hu)

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények