Pletykafészek

Heti horoszkóp – Erre kell nagyon figyelnünk a jövő héten!

Új hét, új lehetőségek, és új feladatok várnak ránk. Lássuk, hogy a horoszkóp szerint mire számíthatunk:

Kos

Kissé meglepő módon a Kosok befelé figyelnek majd a héten, sokat fognak törődni a lelkükkel, és a spirituális világban is elmélyülnek majd. Ez a hét az önfejlesztésé lesz, érdemes lehet a témába vágó könyveket olvasni, relaxálni, akár meditálni is, az ilyen tevékenységekre fordított energia és idő kamatostul megtérül majd!

Bika

Sok problémát kell majd megoldaniuk a Bikáknak, de ezt élvezni fogják, szeretik az ilyen szellemi-intellektuális kihívásokat. A hét végén majd elégedetten nézhetnek vissza, hiszen megfelelő odafigyeléssel minden akadályt sikerül majd elhárítaniuk.

Ikrek

Az Ikrek feszültek lesznek a héten, érdemes kétszer is meggondolniuk, hogy kinek mit mondanak, és hogy megéri-e konfliktusba keveredniük. A kulcsszó a türelem lesz, és a körültekintés. Nem tart majd sokáig ez a stresszes időszak, addig is törekedniük kell arra, hogy felesleges harcokkal ne nehezítsék tovább a helyzetüket.

Rák

Energikusak, aktívak, és tettre készek a héten a Rákok, teljes mértékben hat rájuk az újévi lendület. Nem érdemes azonban mindent egyedül csinálni, bátran hívjuk meg, avassuk be barátainkat, ismerőseinket. Együtt még élvezetesebbek lesznek a programok!

Oroszlán

A következő napokban a kommunikáció lesz a legfontosabb az Oroszlánok számára. A szavaknak súlya van, és ez most még inkább igaz. Ha szeretünk valakit, bátran mondjuk el, ha rendezetlen konfliktusunk van, próbáljuk meg megoldani, ne tartsuk magunkban se örömünket, se bánatunkat! Ezzel a nyílt kommunikációval gyors és pozitív változások állhatnak be emberi kapcsolataikban.

Szűz

Szerencsés időszak áll a Szüzek előtt, itt az ideje cselekedni, mert Fortuna velük van. Ez most nem a tervek és az elméletek hete, cselekvésre, konkrét lépésekre van szükség.

Mérleg

Nem elég jónak lenni, annak is kell látszani! A Mérlegek most megtapasztalják, hogy néha minden erőfeszítés ellenére a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnék. Fontos, hogy ne csüggedjenek, és csalódottságukat ne úgy vezessék le, hogy megbántanak másokat. A héten sokat tanulhatnak magukról, ez a tapasztalat pedig később még nagyon jól fog jönni.

Skorpió

El kell dönteni, hogy céljaink megvalósulásért milyen áldozatokat vagyunk hajlandóak meghozni. Ezen a héten a Skorpiók számára azon lesz a fókusz, hogy rájöjjenek, mik az igazán fontos dolgok, és mit kell megtenniük ezekért. A rokonok, barátok tanácsai most nem feltétlenül lesznek jók, ezeket a döntéseket egyedül, a belső hangra hallgatva kell meghozni.

Nyilas

Sok minden kavarog a Nyilasokban, lelkileg megterhelő hét következik. A család és a munka lesz az a két kapaszkodó, amik segíthetnek számukra. Nyugodt otthoni környezet, kemény munka, ez a recept a nyomasztó dolgok ellen.

Bak

Az elválás mindig fájdalmas dolog, de most ezt kell megtapasztalniuk a Bakoknak. Pár olyan ember, akivel eddig kapcsolatban voltak, távozni fog a közvetlen környezetükből, még ha nem is örökre. Ez azonban nem probléma, sőt, később már örülni fognak a jegy szülöttei, hogy így alakult. Ezek a változások mindenki életében lezajlanak, először fáj, de minden okkal történik!

Vízöntő

Itt a lehetőség megszabadulni a felesleges dolgoktól! Egy olyan belső nyugalom és magabiztosság járja majd át a Vízöntőket, aminek segítségével képesek lesznek megszabadulni azoktól a helyzetektől, emberektől, tárgyaktól, vagy épp szokásoktól, amik már csak ártanak nekik, vagy visszahúzzák őket. Ez a hét esély egy új kezdetre!

Halak

Emberi kapcsolataikban nagy sikerekre számíthatnak, a munkában azonban most nem várható előrelépés, vagy izgalmas új kihívás, így érdemes a fókuszt a családra, a barátokra, és párjukra helyezniük a Halaknak.

Fotó: Pixabay

(via bidista.com)

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények