Belföld

Donáth szerint Orbán annyira hozzászokott a teljhatalomhoz, hogy nem tudja elviselni, hogy az EU-ban nincs korlátlan jogosítványa

Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője a Facebookon reagált Orbán Viktor rádióinterjújára. A Momentum politikusa szerint valójában az támadja meg Magyarországot, aki kirabolja a magyar adófizetőket, az uniós támogatásokat pedig magánzsebekbe juttatja.

“Szégyenletes az a stílus, amit a miniszterelnök megenged magának: újra azzal vádol minket, hogy „megtámadtuk Magyarországot”, mert az uniós pénzek védelme mellett érveltünk az Európai Parlamentben. Annyira hozzászokott a teljhatalomhoz, hogy nem tudja elviselni, hogy az EU-ban nincs korlátlan jogosítványa.

Mi viszont nem Orbán Viktornak tartozunk hűséggel, hanem a magyar embereknek. Cseh Katalinnal a képviselői eskünknek megfelelően óvjuk a jogállamiságot, védjük a magyar és az európai polgárok érdekeit. Hiába fantáziál „gonosz Brüsszelről“ a miniszterelnök a ma reggeli rádióinterjújában is, sose felejtsük: valójában az támadja meg Magyarországot, aki kirabolja a magyar adófizetőket, az uniós támogatásokat pedig magánzsebekbe juttatja” – írja a Momentum politikusa.

Fotó: Facebook

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük