Belpol

Donáth Anna pénteken átüti a propaganda hallgatását – leszerepelt a “családbarát” államfő

A Momentum péntekre tüntetést szervez a Sándor-palota elé, hogy így tiltakozzon a Novák Katalin által egy pedofilsegítőnek adott kegyelem ellen – tájékoztatta a Momentum Sajtóirodája a Közbeszédet.

Donáth Anna, a Momentum elnöke arról ír, hogy a propaganda próbálja eltitkolni Novák kegyelmét, de az ellenzéki pártok, polgárok és a szabad nyilvánosság feladata, hogy átüssék a hallgatás falát.

Bénult némaság, teljes hírzárlat, cinikus terelés. A kormányzati propagandagépezet mindent megtesz, hogy eltitkolja Novák Katalin kegyelmét, amivel visszaengedte a társadalomba a pedofil szörnyeteg bűntársát.

Szeretném kérni az ellenzéki pártokat, az ellenzéki polgárokat, a szabad nyilvánosság minden szereplőjét, hogy üssük át a hallgatást falát. Adjunk hangot az áldozatok tiltakozásának, mutassuk meg a rendszer romlottságát, juttassuk el az emberekhez az igazságot!

Novák Katalin kegyelme a rendszer tökéletes lenyomata, ahol bármilyen gazemberség úgy megy át a Fidesz végrehajtókon, ispánokon, köztársasági elnökön keresztül, mint kés a vajon. Miközben gyerekvédelemre hivatkoznak, gond nélkül adnak kegyelmet a börtönben ülő pedofilsegítőnek.

Képmutatóak és romlottak. Ne engedjük, hogy elhallgassák, mutassuk meg ezt a gyalázatos történetet az országnak, a világnak, mert ebben minden benne van arról, hogy miért veszélyes ez a hatalom mindannyiunk életére.

Címlapkép: Vatican News

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?