Belföld

Döbbenetes! Magyar Péter ennyivel támogatja saját pártját havonta

Magyar Péter június elején jelentette be, hogy „rendszerváltó tagságot” vezetnek be, amivel havi rendszerességgel lehet támogatni a Tisza párt működését. Magyar a különböző tagsági előfizetések közül az Egyéni szintű kártyát vásárolta meg, ami havi százezer forintos hozzájárulást jelent – vette észre a politikus egyik Facebook-bejegyzése alatt a hvg.hu.

Tagsági kártyából választható Alap (3000 Ft), Kiemelt (5000 Ft) Prémium (10000 Ft), és Egyéni szintű, megvásárlásuk után pedig egyre feljebb lehet lépni a szinteken, a kezdőtől (0-5 hónap), a hatodik szintig (24 hónap felett). Ezeknek a fantázianevei közül a kezdő szint a piros, ennek tulajdonosa még csak „rálépett az útra, ami a változáshoz, és egy élhetőbb országhoz vezet”, a platina szintű tag viszont már „igazi rendszerváltó, aki a végsőkig kitart az elhatározása mellett, az elkötelezettség megtestesítője, aki minden akadályt leküzd, hogy elérje a kitűzött célokat”.

Mindenkinek köszönjük a legkisebb segítséget is! Fontos, hogy ez egy lehetőség. Az fizessen elő a rendszerváltó kártyára, vagy utaljon bármekkora összeget, akinek erre módja van. Szombaton igyekszem felvázolni, hogy körülbelül milyen anyagi forrásokra lesz szükség az országgyűlési választáson

– írta a politikus a kép alá, amin az általa előfizetett összeg szerepel.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

One thought on “Döbbenetes! Magyar Péter ennyivel támogatja saját pártját havonta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük