Belpol

Bedő Dávid közös utazásra hívta Lázárt

Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese nyílt levélben invitálja Lázár Jánost egy közös utazásra a MÁV-on, a HÉV-en, vagy a Volánon. Bedő szerint a Budapest-bérlet eltörlésével duplájára emelkedne a közlekedés ára, ezért szeretné megmutatni a miniszternek a valós magyar helyzetet.

„Önök alkotmányba írták és törvénybe rögzítették, minden magyarnak biztosítják, hogy eljusson A pontból B pontba, csak azt felejtették el közölni, már ha ki tudja fizetni a kormány által, a Budapest-bérlet eltörlésével, kétszeresére emelet jegyárakat” – írja Bedő.

A Momentum politikusa kimeli, hogy Lázár a limuzinjából nem látja a magyar valóságot és ezért elhívja egy közös utazásra.

„Jöjjön el velem, utazzunk együtt a Volán, a HÉV és a MÁV járatain. A pénz nem lehet akadály, hiszen az elmúlt években, ellentétben a magyar emberekkel, az ön reálbére sokat emelkedett Orbán Viktornak köszönhetően, könnyen ki fogja tudni fizetni az Ön által kétszeresére emelt jegyárakat. De ha mégis csak ez tartaná vissza, fizetem a jegyét, bérletét” – zárja levelét Bedő.

Fotó: Momentum

Vélemény, hozzászólás?