Belpol

Az MSZP szerint Dubai helyett Zuglónak élhető fejlesztés és hosszabb 4-es metró kell

Rákosrendező felújítása kapcsán Zugló számára a legfontosabb, hogy embermértékű fejlesztések menjenek végbe és a négyes metró meghosszabbítása is képezze a projekt részét – tájékoztatta Horváth Csaba Zugló polgármestere, az MSZP fővárosi frakcióvezetője a Közbeszédet.

A polgármester szerint, a beruházással kapcsolatban arról kell tárgyalni, hogyan fogja ez a zuglóiak, az angyalföldiek és a fővárosiak érdekeit szolgálni, miképp javítja az életminőséget és a közlekedés-infrastruktúra problémáit hogyan fogja orvosolni.

Az MSZP fővárosi frakcióvezetője kiemelte, Zugló kész a tárgyalásokra, tabuk nélkül, azonban határozottan képviselve a helyiek érdekeit és azt, hogy az új városrész csak organikus egységet alkotva jöhessen létre, ugyanis a beruházás az egész kerület és az egész főváros életét befolyásolni fogja.

Horváth Csaba hozzátette, hogy a fejlesztés hosszú évtizedekre fogja meghatározni Budapest és Zugló jelenét és jövőjét, ezért hatalmas a felelősség abban, hogy konszenzusos megállapodások szülessenek.

Címlapkép: képernyőfotó/Facebook

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük