Pletykafészek

Az alábbi csillagjegy szülöttei kemények, rendíthetetlenek, és tűzön-vízen képesek átvinni akaratukat – Lássuk, kikről van szó!

Ez a három legerősebb csillagjegy. Bármennyire hihetetlennek tűnik, a legerősebb csillagjegyek listájának élén a Halak áll.

Halak

Rendkívül szívósak, és céljaik eléréséhez hatalmas erőket képesek megmozgatni. Állhatatosak, és képtelenség kizökkenteni őket, precízen és megállíthatatlanul valósítják meg terveiket. Általában nem törtető, de ha a családja vagy a saját boldogulása a tét, minden eszközt bevet, hogy sikerre vigye elhatározását.

Kívülről gyakran mutatja gyengének magát, megtévesztve ezzel környezetét, így a háttérben ellenállás nélkül mozgathatja a szálakat. Jó emberismerő, és a helyzeteket is pontosan és hamar átlátja. Tervei megvalósításában nem ismer akadályt, véghezviszi, amit eltervez. Érzései mélyek és tiszták, de kifelé ezt nem mutatja, mert nagyon sebezhető, és fél a csalódástól. Attól tart, ha kimutatná az igazi érzéseit, kihasználnák a gyengeségeit. Ezért kettős személyiség a Halak.

A második legerősebb jegy a Skorpió.

Nehéz kiismerni, nagyon tud uralkodni magán, ha arra van szükség, hogy a környezete ne sejtse, mi a célja. Képes közönyt és nyugalmat mutatni, csak az őt igazán ismerők látnak át az álarcán. A Skorpió céltudatos. Képes a saját álmait, vágyait is háttérbe szorítani, keményen dolgozni, és kíméletlenül előre törni, hogy elérje, amit akar. Senki nem állhat az útjába, ha a fejébe vesz valamit.

Keménysége mögött félelmek és szorongás rejlik. Önbizalma lényegesen kisebb, mint amit a külvilág felé mutat. A csalódásoktól retteg. Pesszimista beállítottságú, aki mindig fel van készülve arra, hogy valami csapás, vagy nem várt negatív esemény éri. Ezért „páncéllal” veszi körül magát, hogy minden esetben védekezhessen. A pihenés számára ismeretlen fogalom. Nyughatatlan, és rengeteg energiát fektet abba, hogy keménynek tűnjön.

A lista harmadik helyén a Kos áll.

A Kos rendkívül impulzív, lendületes és erős. A tűz jegy hatása miatt a türelem nem az erőssége. Forrófejű, robbanékony, céljai megvalósításában nehézséget okoz, hogy olykor, ha a helyzet úgy kívánja, kicsit visszafogja magát. Okos, rengeteg információ van a birtokában, és képes előre tervezni. Elképzeléseihez maximálisan ragaszkodik.

Gyakorlatias, véghezviszi a terveit. Tántoríthatatlan, figyelmét semmi nem tereli el a kitűzött céltól. Idegei kötélből vannak. Lendületesen halad, nem jár jól, aki az útjába áll. (via bidista)

Címlapkép: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük