Boulevard

A csillagjósod üzeni: nyisd ki végre a szemed és hallgass a szívedre!

A csillagjósod szerint mostanában gyakran érzed azt, hogy új út felé tartasz, de a cél teljesen ismeretlen. Kockázatot fogsz vállalni életed legalább egy területén és nagy eséllyel sikerrel is fogsz járni. Az életed is sokkal izgalmasabbnak fogod találni ennek tükrében.

Ha egyedülálló vagy vedd észre, hogy birtoklóan viselkedsz azzal, akivel randizol. Lehet, hogy ideje megállni egy pillanatra és megvizsgálni, hogy hová is tart ez az egész. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel sokkal boldogabbak lesztek, mint az elmúlt időszakban bármikor.

Kos

Lehetőségek bukkannak fel előtted és a szélsőségek fogják jellemezni a terveidet, döntéseidet és az egész napodat. Sokkal konkrétabb leszel, mint általában szoktál. Valaki nagyon érdeklődik a véleményed iránt.

Bika

Nyilvánvaló, hogy valaki vagy valami jár a fejedben. Oszd meg a gondolataidat és nagy eséllyel pozitív visszacsatolásra lelsz. Sokkal töb támogatás veszkörül téged, mint gondolnád. Maradj türelmes és gondoskodó egy rokonnal, aki most magába van fordulva.

Ikrek

Keress fel valakit, aki törődik veled. Egy összejövetel alkalmával több szeretett barátoddal is találkozhatsz. Ebben a körben igazán nagyon jól érzed magad. Bízol benne, hogy ők mindig támogatni fognak téged. Légy konkrét, amennyire csak lehet.

Rák

Keress fel valakit a távolból, aki szívesen megosztja veled a gondolatait. A kérdés az, hogy merre indulj tovább. Szeretnél kipróbálni egy új utat? Mivel szeretnél inkább foglalkozni? Ismerd fel, hogy sok dolgot az irányításod alá vonhatsz, ahogyan el is engedhetsz, ha úgy tetszik.

Oroszlán

Tégy meg bármit, hogy túljuthass egy problémán. Ennek köszönhetően egy személyes ügyet is teljesen máshogyan fogsz látni és talán meg is maradsz ennél a perspektívánál. Lazulj el a mai napon egy jó filmmel.

Szűz

Egy fontos személy az életedben pontosan tudja, hogy mit akar és talán kicsit nyomulós is lesz, pedig nem áll szándékában. Te tudod, hogy mi az igazi vágyad? Úgy nehéz elérni, ha nem tudod megfogalmazni pontosan.

Mérleg

Hagyatkozz másokra. Értékelni fogják, hogy ők választhatnak és ennek tükrében sokkal többet fognak felfedni magukról is és arról, hogy hozzád hogyan viszonyulnak. Megvan a képességed, hogy elbűvölj gyakorlatilag bárkit.

Skorpió

Egy kreatív munkatárs csak úgy bombáz az ötleteivel, bár jelen pillanatban nem biztos, hogy képes vagy őket hasznosítani. Ennek ellenére fejezd ki a háládat felé. Tisztázd le magaddal, hogy mit kell tenned és légy aktív.

Nyilas

Hallgass a bensődre, amikor egy szeretett személlyel foglalkozol. A heves oldalad arra ösztökél, hogy sokkal nyitottabb légy, ennek köszönhetően pedig sokkal jobban bele fogsz látni abban, hogy mi zajlik a másik félben. Nem kell elővigyázatosnak lenned ezzel a személlyel.

Bak

Képes vagy rá, hogy bármivel megbirkózz, ami az utadba kerül. Olyan helyzetbe kerülsz, amelyben komoly beszélgetést kell lefolytatnod valakivel. Talán érdemes volna egy másik perspektívát is megvizsgálni, így könnyen képes leszel megtalálni a megoldást.

Vízöntő

Képes leszel túljutni egy kellemetlen helyzeten, ha nyitott tudsz maradni. Légy figyelmes, hallgass és sokat megtudhatsz egy számodra fontos személyről és arról, hogy mire vágyik. Tartsd fenn a kommunikációt.

Halak

Oszd meg valakivel, ami a szívedet nyomja és kielégítő reakcióban fogsz részesülni. Nagy figyelmességről teszel tanúbizonyságot. Egy barát vagy kolléga nagyon fogja élvezni a veled együtt töltött időt. Tervezzetek közös programot, amilyen hamar csak lehet.

Forrás

Ha tetszett a cikk és érdekesnek találta, kérjük, hogy ossza meg ismerőseivel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük