Pletykafészek

A 4 legintelligensebb hölgy a horoszkóp szerint: határozottak, okosak és magabiztosak

Vannak olyan nők akik azért okosak mert intuitívak, másoknak pedig az analitikus gondolkodásmódja sokkal mélyebb. Az intelligencia általában genetikailag öröklődik, de nagyban befolyásolja mindezt a születés időpontja is.

Kos

A Kos jegyében született nőket nevezhetjük zseniknek, semmi sem jelent problémát számukra. Logikus, strukturált gondolkodás móddal rendelkeznek, ők a legnehezebb szituációkra is megoldást találnak. Néha az intuíciójukra hagyatkoznak , de ezt senki sem veszi észre. Annak ellenére, hogy impulzívak mindig mindenre gyorsan reagálnak.

Ikrek

Az Ikrek jegyében született nők intelligensek, okosak, mindig kéznél van egy válaszuk bármilyen kérdésre. Bármilyen témáról el tudnak beszélgetni még egy egyetemi professzorral is. A gondolataikat rövid idő alatt szavakká változtatják, fejlett a nyelvtudásuk. Gyorsan tudnak alkalmazkodni és mindent jól átgondolnak.

Skorpió

A Skorpió jegyében született nők fantasztikus vizuális memóriával rendelkeznek, képesek arra, hogy rövid idő alatt megtanuljanak bármit. Olyan jó emberismerők, hogy szinte olvasnak az emberek gondolataiban anélkül, hogy azok észrevennék azt. Sajnos az intelligenciájukat nem csak nemes célokra használják, hanem a körülöttük élő emberek manipulálására is.

Vízöntő

A Vízöntő jegyében született nők zseniálisak, el is kápráztatnak mindenkit az intelligenciájukkal. Ők olyan személyek akiknek a társaságában jókat lehet nevetni, mert spontánok és mindenre van egy jó válaszuk. Bájos intelligenciával rendelkeznek, a szavaikkal azonban manipulálják az embereket.

(bidista)

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?