Pletykafészek

A 12 csillagjegy 12 legnagyobb füllentése! Vigyázz, mert ebbe te is belepirulsz majd!

Minden egyes ember eljutott már életében arra a pontra, hogy hazudjon, erős vagy gyenge okok miatt. Vannak dolgok, amiket próbálunk elrejteni és vannak olyan dolgok, amiket egyszerűen nem akarunk megosztani másokkal magunkról. 

Ha szeretnéd tudni, hogy mi az a leggyakoribb hazugság, amit a csillagjegyednek megfelelően rendre elsütsz, akkor olvass tovább.

Kos – Jól vagyok!

Szeretnéd fenntartani azt a képet magadról, hogy folyamatosan minden rendben, így amikor nem vagy jól, akkor azt takargatni szeretnéd. Bár ez nem megy neked túl sikeresen, így nagyon tud idegesíteni, ha folyamatosan ezt kérdezgetik tőled.

Bika – Soha nem hazudok.

Szeretnél erkölcsileg tiszta maradni mások előtt. Szeretnéd, ha azt gondolnák, hogy a te választásod a helyes és ezért mindig elfogadható az iránymutatásod. Hogy ez így is maradhasson, nem gondolhatják azt rólad, hogy időnként hazudsz. Bár az is igaz, hogy még a hazugságról is képes vagy hazudni.

Ikrek – Keresni foglak.

Nem vagy a legjobb ebben. Függetlenül attól, hogy éppen magadba fordulós fázisodban vagy, vagy egyszerűen megfeledkezel róla, nem fogsz sem üzenni sem telefonálni. Nem a te hibád, hogy ennyire nem lehet benned bízni, egyszerűen csak túl sok dolog jár a fejedben.

Rák – Mindjárt kész vagyok!

Egyszerűen nehezedre esik tartani az időt. Lehet, hogy azt mondod, már csak 5 perc, de mindenki tudja, hogy az még legalább fél órát jelent. Ismert vagy róla, hogy nem tudod tartani a határidőket, mégis mindenki élvezi a társaságodat, ha végre hajlandó vagy megjelenni.

Oroszlán – Nem nagy ügy!

Tudod jól, hogy nagy ügy és pontosan azt is érzed. Egyszerűen képtelen vagy beismerni és azt akarod mutatni, hogy lazán kezelsz minden helyzetet. Bár ez nem igaz, hiszen a hatalmas szíved miatt minden mélyen érint.

Szűz – Értem!

Rendben van, hogy nincs meg mindenre a válaszod. Nem kell mindent tudnod az Univerzum minden dolgával kapcsolatban, még akkor sem, ha szuper okos vagy. Teljesen rendjén van néha azt mondani, hogy ‘Nem értem.’ Próbáld ki egyszer. Nem lesz belőle semmi baj.

Mérleg – Nem mondom el senkinek!

Mások megbíznak benned és sok mindenkivel jól kijössz, éppen ezért a pletykák sem kerülnek el téged. Az, hogy más rád bízza a titkait, egy nagyon szilárd kötelék érzését kelti benned. Mivel te is ilyen érzést akarsz kelteni másokban, ezért gyakran elköpsz egy-két dolgot, amit nem kellene.

Skorpió – Nem bocsátok meg!

Időnként nagyon brutális bosszúállóvá tudsz változni, ez azonban nem tart sokáig. Amint lenyugszol és előtérbe kerül a nagy szíved, azonnal eszedbe jut, hogy a megbocsátás nagyon fontos és legalább annyira szolgál téged, mint másokat.

Nyilas – Máris megcsinálom!

Nem fogod. Szeretsz halogatni dolgokat és időt szánni mindenre. Igazság szerint sokkal jobban dolgozol nyomás alatt, és ha valamit elvégzel, az biztos, hogy nem most azonnal lesz. Szerencsére fantasztikus munkát végzel, amire büszke is vagy.

Bak – Nem fogok nevetni, ígérem.

Megpróbálsz nem ítélkezni, de valahogy nem sikerül. Szeretnéd, hogy az emberek bízzanak benned és megnyíljanak előtted, szóval mindig megígéred, hogy nem fogod kinevetni őket. Aztán mégis megteszed. Nem rosszindulatból, csupán egy kis emlékeztető ez a többieknek, hogy felnyissák a szemüket.

Vízöntő – Csak vicceltem.

Eléggé kiszámíthatatlan vagy, amikor érzelmekről van szó, így sokszor, ha szarkasztikus vagy, az emberek komolyan vesznek. Talán cinikusnak tartanak, de ha jobban megismernek, akkor megtudják, hogy mennyire jó fej és szórakoztató tudsz lenni.

Halak – Csak egyszer ki akarom próbálni.

Sosincs az, hogy csak egyszer próbálsz ki valamit. Mindig túlzásba esel és teljesen belemerülsz a dologba. Eléggé addiktív személyiség vagy, legyen az kaja, szeretet, szerek, stb. Bármi is legyen, ami jól esik, még több kell belőle. Tanuld meg értékelni a dolgokat, amelyek már az életedben vannak és sokkal elégedettebb lehetsz. (via tudasfaja.com)

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük