Pletykafészek

A 10 legjobb hely, ahol szingli pasikkal ismerkedhetsz 40 fölött

Eleged van abból, hogy ugyanazokat a dolgokat csinálod, ugyanazokra a helyekre jársz, hogy férfiakkal találkozz? Ráadásul eredmény nélkül? Túlvagy az online társkeresés sokkjain és rájöttél, hogy jobb lenne a régi módon találkozni valakivel? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj valami újat, és szórakoztatóbbá tedd a randevúzást.

Ha változtatnál, adunk tíz ötletet, ahol szingli pasikkal ismerkedhetsz, és a legjobb az egészben az, hogy közben is biztosan jól fogod érezni magad.

Használd ki a tavaszi és nyári szezon adta lehetőségeket, és próbálj ki legalább kettőt az alábbi tevékenységek közül minden hónapban.

Íme a 10 legjobb hely a 40 év feletti férfiakkal való találkozásra:

1. Autókiállítások

Új és régi autók, különböző típusok rajongói, az autó kiállítások tele vannak pasikkal. Sétálj a járgányok közt, légy kíváncsi és barátságos. Ülj be a az autókba, ha lehet és flörtölj nyugodtan a tulajokkal – ha nincs ott a barátnőjük.

2. Motoros találkozók

Ha szereted a vadabb dolgokat, menj el motoros találkozókra. Ismerkedj meg a motorosokkal – sokan sikeres szakemberek és üzletemberek, akik szeretnének hétvégén kicsit vadulni, és újra fiatalnak érezni magukat.

3. Foci meccsek

Szinte minden településen van futballcsapat, és ahol van, ott összegyűlnek az emberek. Sok férfi szereti a focit, így ha kicsit rajongóvá válsz, segíthet a férfiakkal való találkozásban.

4. Utcai fesztiválok

Sok városban van mindenféle nyári fesztivált, kézműves termékekkel, zenével stb. Vegyél fel egy csinos ruhát, mosolyogj és légy barátságos. Nagyon könnyű beszélgetést kezdeményezni ezeken az eseményeken, mivel olyan sok mindenről lehet beszélni.

5. Szabadtéri koncertek

Sok közösség ad szabadtéri koncerteket a melegebb idő beköszöntével. Menj el, és beszélgess a közelben ülőkkel, miközben élvezed a zenét.

6. Séták (nem vicc)

Irány a közeli park, tópart vagy folyó. A helyi parkok által kínált számtalan ösvényen indulhatsz el, a legjobb, ha viszed a kutyádat is. A kutyatulajdonosok barátságosak, a kiskutya pedig elképesztően jó téma idegenek közt is.

7. Borkóstolások

Ez az egyik legbiztosabb hely a férfiakkal való találkozásra – borkóstolókra vagy borfesztiválokra, esetleg sörfesztiválokra rengeteg pasi jár! A helyi borászatok vagy sörfőzdék sok embert vonzanak, olyanokat is, akik nem feltétlenül nagy ivók, de szeretik a minőséget és a társaságot.

8. Lőtér

Nem érdekelnek a fegyverek. Biztos? Tanulj meg lőni! Így hétvégén vagy esténként eljárhatsz a lőterekre gyakorolni, ott elég sok lehetőséged lesz a férfiakkal való találkozásra.

9. Futóversenyek önkéntesei

Sokan futnak, akár maratont is, ami azt jelenti, hogy rengeteg önkéntesre van szükség a víziállomásokon, regisztrációnál, valamint a rajt- és célvonalakon. Még akkor is, ha nem találkozol futókkal, lehetőséged lesz beszélgetni más önkéntesekkel.

10. Barátok bulijai

Ne maradj le egyetlen grillezésről sem! A párok közel 30%-a barátokon és családon keresztül találkozik. Kérd meg a barátaidat, hogy gondolják át, van-e olyan egyedülálló ismerősük, akit meghívhatnának, hogy ne érezd magad egyedül. Vagy beszéljétek meg a barátaiddal, hogy partiztok – de minden csajnak hoznia kell valamit enni, és egy szingli pasit. (via sassy.hu)

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények