Boulevard

6 csillagjegy, akiknek van egy nagyon jó hírünk

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Valamit nagyon erősen akarsz, hát miért félsz annyira tőle? Attól félsz, hogy talán tényleg összejön? Attól félsz, hogy ha sikerül, valami miatt mégis kudarcot vallasz? Az a feladatod, hogy túl lépj a félelmeiden és tedd, amit a legjobban tudsz, hogy elérd a célod.

Bika

Be kell vallanod valamit a mai napon magadnak vagy valaki másnak, amit eddig igyekeztél elkerülni. Próbálj meg nem túl sokat bosszankodni miatta, mert erre az igazságra neked is szükséged van. Ez fogja elhozni számodra a szabadságot.

Ikrek

Egy barát a segítségedet kéri a mai napon. Miközben semmi gondod nem adódik azzal, hogy támogass valakit, arra is figyelj oda, hogy ne adj több időt és energiát, mint amennyi feltétlenül szükséges, hiszen magadnak is tartalékolnod kell.

Rák

Túl sokat foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad? Ha arra vársz, hogy más erősítsen meg téged az értékeidet illetően, akkor hibát követsz el. A kozmosz arra szólít fel, hogy találd meg magadban az erőt. Lehet, hogy egy munkahelyi kapcsolatot is fel kellene számolni?

Oroszlán

Hajalmos vagy rá, hogy túlzásba ess az önkényeztetéssel, annak érdekében, hogy leküzd a stressz okozta negatív hatásokat, ám ha olyasmiről van szó, ami nem egészséges, jobb, ha kétszer is meggondolod, mielőtt valóban bele kezdesz. Inkább mozogd ki magadból.

Szűz

Azt veszed észre, hogy megszállottja lettél egy romantikus kapcsolatnak, ám sokkal jobban tennéd, ha a túlanalizálások helyett, inkább a változás irányába indulnál el. Inkább fordítsd ezt az energiát magadra.

Mérleg

Valaki az idegeidre fog menni, ráadásul régi sebeket is felszakít majd, amelyek a múltban gyökereznek és már mondhatni feledésbe merültek. Eldöntheted, hogy hagyod, hogy ez a személy továbbra is hatással legyen rád vagy lehetőséget látsz a szituációban, hogy begyógyítsd ezeket a sebeket.

Skorpió

Úgy érezheted, hogy rengeteg a tennivalód a mai napon, ami igaz is. Tele vagy energiával, de vigyáznod kell, nehogy túlhajszold magad. Mindamellett figyelj rá, hogy hogyan kommunikálsz másokkal és a megfigyeléseid és kritikád legyen építő jellegű.

Nyilas

Olthatatlan vágyat érzel, hogy pénzt költs a mai napon, ám légy megfontolt azzal kapcsolatban, hogy mire, hiszen könnyen kigurulhat a zsebedből a forint, teljesen felesleges dolgokra is. Ne hódolj az instant örömöknek és ez legyen igaz a romantikus kapcsolatodra is.

Bak

Egy otthoni, családi ügy az őrületbe kergethet a mai napon, ami miatt a ‘Megszoksz vagy megszöksz?’ frázist is bedobhatod. Sokkal eredményesebben zárhatod a napot, ha olyan megoldásokat keresel, amelyek mindenki számára kielégítőek, nem pedig a többiek ellen dolgozol.

Vízöntő

Eléggé aggodalmaskodó leszel a mai napon, amely több stresszt okoz neked, mint általában. Ha egy bölcs gondolatot akarsz mára útravalóul, akkor az a következő legyen: Az aggodalmaskodással semmit nem tudsz elérni. Gyűjts egy kis hitet és foglalkozz azzal, amit kontroll alatt tudsz tartani.

Halak

A szemed a célon legyen. Tudd, hogy egyre közelebb vagy vágyad tárgyához. Ne az alapján értékeld magad, hogy mid nincs, hanem aszerint, hogy mi mindennel rendelkezel. Ne hasonlítsd magad másokhoz.

Forrás

Kép: Freepik

Ha tetszett a cikk és érdekesnek találta, kérjük, hogy ossza meg ismerőseivel!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük