Pletykafészek

Van 4 nőtípus, akit messziről igyekeznek elkerülni a férfiak

Az ismerkedési szakaszban bizony nem csak a férfiak körében vannak olyan személyek, akiktől a nők óvakodnak, hanem a nők körében is akadnak olyanok, akit igyekeznek messziről elkerülni a férfiak.

Drámakirálynő 

A férfiak nem szeretik a siránkozó, drámai kijelentéseket alkalmazó, hisztis nőket. A sok panaszkodással, színésznői képességekkel rendelkező nők taszítóak a férfiak szemében. A drámakirálynők még a kisebb dolgokat is felfújják, felnagyítják. Úgy érzik, több jár nekik az élettől, nem érdemlik meg a bosszúságokat. A dühüket pedig sajnos hajlamosak a pasin levezetni…

A megmentésre váró típus

A sok megcsalás, csalódás képes arra, hogy valaki ilyen személyiséggé váljon. Természetesen sokan átesünk ezen, de nem mindegy ki hogyan éli meg ezt és dolgozza fel a későbbiekben. A megmentésre váró nők áldozatnak mutatják be magukat. Olyannak, akit folyton kísér a balszerencse, folyton fél, mert úgy érzi, ez az új kapcsolat is csak kudarcokat tartogat a számára.

A túlkompenzáló

Ebbe a típusba azok tartoznak, akik mindig elvárásokat támasztanak másokkal szemben és mindig arra törekszenek, hogy túlszárnyaljanak másokat. Akkor válik zavaróvá és idegesítővé, ha a nő irányításmániássá válik a kapcsolatban is, esetleg örömét leli abban, ha a másik hibázik, és ezt gyakran szóvá is teszi. A versengő, túlkompenzáló nők nehezen engedik el magukat. Kínosan ügyelnek az étkezési szokásokra, kontroll alatt tartják magukat és igyekeznek a párjukat is.

A hercegnő

Akik el voltak kényeztetve, sajnos elég könnyen válnak “hercegnővé”, akik számára a drága holmi, a luxus természetes dolognak számít. Sokat adnak a külsőségekre, gyakran ítélnek meg másokat a ruháik, öltözékük értékéről. Szeretik a drága helyeket, és elvárják a pasitól, hogy hercegként viselkedjen. De az élet bizony nem Disney-mese! A férfiak többségét frusztrálják a túl nagy elvárások, hogy folyton teljesítsenek, hercegként viselkedjenek, mindig lenyűgözzék a hercegnőt, és így beleragadjanak egy szerepbe. (via Tudásfája)

Fotó: Pixabay

Ezeket olvasta már?

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?