Gazdaság

15,4 százalékkal drágul a Vodafone márciustól

Ki gondolta volna…

A Vodafone közleménye szerint márciustól mintegy 15,4 százalékkal drágulni fognak a szolgáltatásaik – írta meg az RTL.hu. „A Vodafone Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeinek 5.6 pontjában foglalt díjkorrekciós mechanizmus alapján a publikus díjcsomagodhoz tartozó havi előfizetési díj 2024. március 1. napjától maximum 15,4 százalékkal automatikusan kiigazításra kerül” – közölte a szolgáltató.

A Vodafone Magyarország 2024-ben automatikusan életbe lépő, fogyasztói árindexen alapuló inflációkövető díjkorrekciója 22,01 százalékban kerülne megállapításra. Az elmúlt hónapokban bekövetkezett kedvező gazdasági változások, az inflációs ráta csökkenése miatt, és az ügyfelek anyagi terheinek mérséklése érdekében kedvezményt biztosítunk a díjkorrekció mértékét illetően.

Így 22,01 százalék helyett 15,4 százalékos díjkorrekciót fogunk alkalmazni 2024. március 1-től a publikus tarifáinkat használó lakossági és üzleti ügyfelek havi előfizetési díjainak esetében – olvasható a közleményben.

Korábban az rtl.hu is megírta, hogy két nógrádi faluban egy hónapig nem volt Vodafone-szolgáltatás, az ügyet kirobbantó 444.hu szerint szolgáltató magyarázatul hibásan vonatkozott egy rendeletre. (via rtl.hu)

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük