Belföld

Új lottószelvény érkezik Magyarországra, így lehet vele 100 milliót is nyerni

A Napi Mázli lényege, hogy a játékosoknak egy évet, egy napot (hónapot és napot), valamint egy szimbólumot kell kiválasztaniuk.

Az év 00-99 közötti szám lehet, a nap a naptár 365 napjából választható, a hónap sorszáma 01-12 között lehet, a nap pedig 1-31 között. Fontos megjegyezni, hogy csak a naptárban szereplő dátumok választhatóak, így bizonyos hónapokban csak 28 nap közül lehet választani.

A játék részeként a játékosnak választania kell egy szimbólumot is a 20 közül, majd meg kell adnia a tétet, azaz hogy hányszorosával kívánja megvásárolni a játékot. A nagyobb tét nagyobb nyereményt eredményezhet az elért találatok esetén. Egy szelvényen egészen 14 egymást követő nap sorsolásaira is lehet fogadni. A játék saját- és gépi számokkal is játszható.

Az alapjáték ára 400 Ft, azonban a téteket és a játékban részt vevő napok számát figyelembe véve az ár változhat. Például, ha valaki ötszörös tétel szeretne játszani 7 napon keresztül, az ár 14 000 Ft lesz.

A Napi Mázli mellett legfeljebb 3 Jokerszámot is megjátszhat a játékos, amelyek részt vehetnek a Joker sorsolásokon. A nyereményszorzók változóak, és a többszörös téttel játszott játék esetén a nyeremény is többszöröződik.

A főnyeremény akár 100 millió forint is lehet, így a Napi Mázli egy remek lehetőséget kínál mindazoknak, akik szeretnek lottózni és kipróbálni szerencséjüket a mindennapokban. (via tudásfája.com)

Fotó: Freepik

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?