Sport

Rekordösszegért igazolt Debrecenbe Szuhodovszki Soma

Klubrekordot jelentő összegért igazolt Szuhodovszki Soma egyszeres válogatott labdarúgó az OTP Bank Ligában szereplő Debrecenhez.

A DVSC pénteken a honlapján annyit közölt, hogy Szuhodovszki megszerzése “a tranzakció értékét tekintve a klub történetének rekordigazolása”. Azt ugyanakkor nem hozta nyilvánosságra a debreceni egyesület, hogy mennyit fizetett az előző kiírás ezüstérmesétől, a Kecskeméttől érkező 23 éves középpályásért.

Szuhodovszki az MTK-ban nevelkedett, majd Monoron, Tiszakécskén és Győrben is megfordult a KTE előtt, melynek színeiben 46 élvonalbeli találkozón lépett pályára, ezalatt öt gólt lőtt és 11 gólpasszt osztott ki.

“Nyilván először szeretném beverekedni magam a csapatba és megmutatni azt, hogy nem véletlenül kerültem ide. Ha lehetőségem adódik rá, akkor szeretnék ott lenni az Eb-keretben, ezért mindent meg fogok tenni, közép-hosszútávon pedig szeretnék a DVSC meghatározó játékosa lenni” – mondta Szuhodovszki, aki a Marco Rossi szövetségi kapitány által irányított válogatottban a Montenegró ellen 3-1-re megnyert Európa-bajnoki selejtezőn mutatkozott be csereként. (MTI)

Címlapkép: Szuhodovszki Soma. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?