Így főzd a virslit, hogy soha ne repedjen szét: a titok, amit a profi szakácsok is használnak
A virsli az egyik legnépszerűbb gyorsétel Magyarországon, ám kevesen tudják, hogy a helyes elkészítés komoly különbséget tehet az ízében és
A virsli az egyik legnépszerűbb gyorsétel Magyarországon, ám kevesen tudják, hogy a helyes elkészítés komoly különbséget tehet az ízében és
Melyik volt az utolsó alkalom, amikor beléptél egy nyilvános mosdóba, és feltűnt, hogy a kabin ajtaja nem ér le teljesen
Ahogy beköszönt az ősz, és a piacokon megjelennek a friss káposzták, sok háznál elkezdődik a savanyítási szezon. A házi savanyú
Kevés olyan étel van, amit annyira szeretünk, mint a jó öreg fasírtot. Gyerekkorunk ízeit idézi, egyszerre egyszerű és mégis rengeteg
A csillagok minden nap tartogatnak valami újat – hol kihívást, hol örömöt, máskor pedig egy apró jelzést arra, hogy érdemes
A sűrítés a főzés egyik legfontosabb lépése: ez adja a mártások, szószok és levesek krémes, selymes textúráját. Sokan automatikusan liszthez
Ennek sokan fognak örülni. A megújult műsorban Istenes Bence és Pető Brúnó szívatja majd a celebeket – elsőként Puskás-Dallos Petit
A vasárnapi ebédek királynője kétségkívül a húsleves. Minden családban másképp készül: van, aki marhából, más csirkéből vagy pulykából főzi, egyesek
Az ősz beköszöntével nincs is jobb, mint amikor a konyhát átjárja a sült alma és a fahéj meleg, édes illata.
A természet patikája évszázadok óta kínál olyan gyógynövényeket, amelyek képesek támogatni szervezetünk öngyógyító folyamatait. Egyre többen fordulnak ismét a természetes
A bőrrák és a tüdőrák növekedését gátolta, mellráknál teljes gyógyulást ért el magyar kutatók gyógyszerkísérlete, amelyet egyelőre állatokon végeztek. A
Ha aggódsz amiatt, hogy valaki hozzáférést szerzett a Facebook-fiókodhoz anélkül, hogy te engedélyezted volna, ne aggódj! Egy egyszerű lépéssel könnyedén
A csillagok ma is üzennek: egyesek számára új lehetőségeket hoznak, másokat pedig arra figyelmeztetnek, hogy lassítsanak. A napi horoszkóp segít,
A fánk sokunk gyerekkori emlékeit idézi: az illata, az állaga és a frissen sült édesség varázsa mindig mosolyt csal az
A gulyás a magyar konyha egyik legikonikusabb étele, mégis sokan megelégszenek a klasszikus, megszokott változatával. Pedig az utóbbi években több
A takarítás nem mindig kell, hogy unalmas és monoton legyen. Sok profi háztartásban és takarítócsapatnál van egy apró, de zseniális
A hideg hónapok beköszöntével egyre többen küzdenek megfázással, torokfájással vagy náthával. Bár a patikák polcain számtalan készítmény kapható, az orvosok
A klasszikus rántott hús elmaradhatatlan eleme a magyar konyhának, de ha valami újat próbálnál, érdemes kísérletezni a panírozás módjával is.
Alexandra Fileva orvosszakértő megnevezte a három legkárosabb kávéfajtát – írja a Lenta. Fileva szerint a három az egyben instant kávék nem tartoznak
Ha gyorsan szeretnél valami sós ropogtatnivalót, ez a három hozzávalós sajtosrúd tökéletes választás. Nem igényel különleges alapanyagokat, a tésztája percek