Belföld

Pintér Bencét támogatja Győrben a Momentum

A Momentum Mozgalom a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület elnökét, Pintér Bencét támogatja a 2024-es győri polgármester-választáson. Pintér Bence lokálpatriótaként hosszú évek óta kiemelkedő munkát végez az ugytudjuk.hu győri helyi hírportál főmunkatársaként, és elkötelezett az igazság kiderítése mellett.

A Momentum Mozgalom arról tájékoztatta a Közbeszédet, hogy hisznek abban, hogy Pintér Bence városvezetőként is ugyanilyen elkötelezettséggel és őszinteséggel fogja képviselni Győr polgárait.

A párt véleménye szerint a Dézsi-Borkai-érában a milliomosokból álló városvezetés és a közgyűlésbe választott képviselők többségének luxusélete elszakadt a győri polgárok valóságától. A Momentum Mozgalom támogatja Pintér Bence és a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület célját, hogy a győriek mindennapjait befolyásoló döntéseket végre olyan emberek hozzák a városban, akik nem a fővárosi kormányt, a saját zsebüket és az egójukat képviselik, hanem a győriek érdekeit – írja a párt közleményében.

Elmondták, hogy egyetértenek azzal, hogy le kell számolni a korszakkal, amiben többszörösére emelték a lakásbérleti díjakat, a közös költséget és a parkolódíjakat. A pénzt pedig elköltötték a városi cégek haveri alvállalkozókra, luxusautók bérlésére, a 700 milliós Vaskakas Taverna megvásárlására Borkai barátjától – közölték.

Hozzátették:

Támogatjuk Pintér Bencét abban, hogy rendbe rakja a város cégeit, és a jövőben arra költsön a Városháza végre, amire kell. Támogatjuk polgármesterjelölti programját, miszerint fel kell mondani a Városháza és a városi cégek által kötött luxusautóbérléseket, párhuzamosan pedig programot kell indítani, hogy elég óvónő legyen Győrben. Egyetértünk, hogy a Győri Nemzeti Színház épületének felújítására, az elbaltázott, méregdrága vízi élménypark helyrehozására, a tömegközlekedés és az utak rendbetételére, illetve a valódi zöld átállásra kell pénzt költeni.

– fogalmaztak.

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük