Külpol

Kiderült, hogyan reagált Katalin hercegné szervezete a rákkezelésre – VIDEÓ

Katalin egyik közeli ismerőse szerint jó hírek érkeztek a rákbetegségével kapcsolatban. A hercegné nehéz időszakot élt át, de a jelek szerint már jobban van.

Egyik közeli ismerőse szerint jó hírek érkeztek Katalin hercegné rákbetegségével kapcsolatban.

Nagy megkönnyebbülés volt, hogy tolerálja a gyógyszert, és valójában sokkal jobban van

– mondta a család közeli barátja kedden a Vanity Fairnek.

A hercegnéhez közel álló forrás hozzátette, hogy Katalin számára az utóbbi időszak igazán küzdelmes időszak volt: nagy kihívást jelentett számára és kifejezetten aggasztó volt a diagnózis. Szerencsére viszont támogatták őt közeli családtagjai, ahogy férje is végig mellette állt.

Katalin márciusban jelentette be, hogy nemrég rákot diagnosztizáltak nála, és megelőző kemoterápiás kezelés alatt áll. A negyvenkét éves hercegnő nem árulta el, hogy a betegségnek pontosan melyik fajtájával küzd, de videóüzenetében megosztotta a nyilvánossággal, hogy a betegség még korai stádiumban van.

 

A trónörökös feleségének utolsó hivatalos nyilvános megjelenése 2023 decemberében volt egy karácsonyi istentiszteleten, és valószínűleg az év további részében is a lábadozásra koncentrál majd. A Kensington-palota a következő hónapban jelentette be, hogy Katalin hercegné hasi műtéten esett át, és akár két hétre is kórházba kerülhet.

Most a legfontosabb számára az, hogy elkerülje a stresszt és a szorongást, és csak lábadozzon

– mondta a bennfentes a Daily Beastnek, majd hozzátette, hogy Vilmos és Katalin a nyarat vidéken, Amner Hallban tölti majd három gyermekükkel.

Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

(via marieclaire.hu)

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények