Pletykafészek

Kiderült a szomorú igazság Michael Jackson orrműtétjéről

A rajongókat mindig is érdekelte, hogy Michael Jackson miért érezte szükségét annak, hogy ilyen drasztikusan megváltoztassa a külsejét – írja a sassy.hu.

Michael Jacksont minden idők egyik legtehetségesebb és legnagyobb hatású művészeként tartják számon, a Thriller című albuma még mindig minden idők legkelendőbbje, 21 millióval megelőzve a második helyezettet.

Talán a hamarosan megjelenő életrajzi filmje több betekintést enged majd abba, hogy ki is volt ő valójában, de egyelőre csak archív videók és azoktól származó történetek állnak rendelkezésünkre, akik ismerték őt.

Egy téma, ami mindig is érdekelte a közönséget, Jackson folyamatosan változó külseje volt, és úgy tűnik, hogy a testőre most mindent elárult erről.

Matt Fiddes egy Swindonban született sztáredző, aki nem másnak, mint Michael Jacksonnak volt a testőre.

A ‘The Steven Sulley Study‘ podcast vendégeként Fiddes-t Jackson orráról is kérdezték – szúrta ki a LadBible.

Régebben sokat cikizte a családja az orra mérete miatt – nagy orrúnak hívták, meg ilyenek. Mindig azt mondta, hogy az apja volt a fő gúnyolódó – ezt nem tőlem örökölted, ezt anyukádtól örökölted, ezt nem az én családomtól örökölted

– mondta az öreg

és ez nagyon bántotta őt.” magyarázta Fiddes.

„Michael átlagosan napi három órát táncolt. Egyszer 50 pörgést csinált egymás után – hihetetlen volt. – Elesett és eltörte az orrát, és

ezt tökéletes alkalomnak találta arra, hogy ha úgyis altatásban lesz, kisebb orrot csináltasson.”

Jackson 1979-ben esett át az első orrplasztikai műtéten, amit még több is követett.

Hát, az még mindig nem világos, hogy igaz-e az a pletyka, hogy a sok műtét hatására az orra egyszerűen elhalt és protézissel kellett helyettesíteni. Talán a filmből ezt is megtudjuk majd. (via sassy.hu)

Fotó: Freepik

Kövessen bennünket a Facebookon is!

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?