Belpol

Kamu a MOL hulladékkezelőjének ügyfélszolgálata, pedig még hivatalos nyitvatartásuk és címük is van

Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese egy Facebook live-ban számolt be róla, hogy meglátogatta volna a MOL hulladékkezelőjének hivatalos ügyfélszolgálatát, mert azok egy idő után nem reagáltak az emailjeire a Dunántúlon található illegális és tűzveszélyes gumileraktokkal kapcsolatban, azonban ott érdekes dolgokkal szembesült.

„A MOL Hulladékgazdálkodó zrt.-nek van egy hivatalos ügyfélszolgálata itt, a Galvani úton, és úgy gondoltam, hogy besétálok, hiszen ki van írva, hogy mikor vannak nyitva” – mondja a videóban Tompos és hozzáteszi, hogy még a Google Mapsen és a saját honlapjukon is fel van tüntetve az ügyfélszolgálat.

„Azonban nincs ilyen! Nem létezik! Egy kedves recepciós elmondta, hogy volt olyan, hogy Siófokról, vagy még messzebbről jött valaki kérdezni, de nem tudtak vele mit kezdeni, hiszen valójában nem létezik az ügyfélszolgálat” – folytatja a Momentum politikusa és elmondja, hogy ennek a cégnek lenne a felelőssége az, hogy az ilyen illegális gumilerakatoknál legalább a tűzveszélyt megpróbálják elhárítani.

Tompos Márton szerint dilettáns vezetése van az országnak és a cégnek, mert meghirdetnek egy ügyfélszolgálatot, ami amúgy nem létezik és azt sem tudják elmondani, hogy egyáltalán valaha kinyit-e majd.

A képeken a MOHU online, majd pedig a helyszíni kiírását láthatják.

Kamu a MOL hulladékkezelőjének ügyfélszolgálata, pedig még hivatalos nyitvatartásuk és címük is van Kamu a MOL hulladékkezelőjének ügyfélszolgálata, pedig még hivatalos nyitvatartásuk és címük is van

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?