Belpol

Jávor Benedek fogadást ajánlott Szentkirályi Alexandrának – vajon kinek lesz igaza?

Jávor Benedek, a Párbeszéd – ZÖLDEK európai parlamenti listavezetője, elnökségi tagja videót közölt arról, hogy fogadást ajánlott Szentkirályi Alexandrának az üvegvisszaváltó rendszer kapcsán – tájékoztatta a párt a Közbeszédet.

A kormányzati üvegvisszaváltó rendszer indulása úgy vicc, ahogy van. Nem hulladékcsökkentő intézkedés, csupán Szentkirályi Alexandra kampányvideójának a valóságban nem működő, nevetséges kelléke – írja bejegyzésében Jávor.

Jávor Benedek még decemberben szembesítette vele, hogy kampányvideójának állításaival szemben a gyakorlatban januárban nem indul a rendszer, az üzletláncok kötelezése az automaták kihelyezésére nem nagyon szolgált mást, mint hogy ő forgathasson előttük, mivel a gyártóknak nyárig nem kell forgalomba hozniuk a visszaváltható palackokat.

Kinek lesz igaza? A kormányszóvivőnek, aki szerint januártól működik a rendszer, vagy Jávor Benedeknek, aki szerint csak a szokásos kormányzati propagandabénázás zajlik?

Jávor elmondta, hogy eltelt egy hónap, van már tapasztalatunk hogy választ adjunk! Sőt, fogadást is ajánlott, ennek határidejéig viszont még hátra van két hónap!

A versenykommentátorok szerint a kormányszóvivő és a visszaváltási rendszer döbbenetesen pocsék rajt után egyre rosszabbul teljesít.

Fotó: MTI/Soós Lajos

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.

One thought on “Jávor Benedek fogadást ajánlott Szentkirályi Alexandrának – vajon kinek lesz igaza?

Vélemény, hozzászólás?