Pletykafészek

Horoszkóp – Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Napi horoszkóp

Kos

Eléggé szorgos méh voltál eddig a héten, ezért a mai nap éppen tökéletes lesz arra, hogy egy kicsit ellazulj. Annak ellenére, hogy nem lóghatsz a melóból, próbáld meg nem megerőltetni magad és haladj a megszokottnál lassabban. Adj magadnak gyakrabban szünetet.

Bika

Ne félj segítséget kérni, hiszen egy baráttal együtt a mai napon könnyebben fogsz boldogulni. Ugyanezen a címen egy barát is kérhet tőled támogatást. Segíts, ahol tudsz. A random jótettek soha nem maradnak jutalom nélkül hosszú távon.

Ikrek

A fókuszod mai napon teljesen a munkán lesz, mivel elgondolkozol, valóban megéri-e a kockáztatást az a dolog, amiért most olyan keményen dolgozol. Ha már a nagyján túl vagy, lépj egyet hátra. Emlékezz, még a legkedveltebb tevékenységnek is lehetnek buktatói.

Rák

Készen állsz egy kis kalandra és utazásra, szóval, ha eddig nem is tetted meg, most ideje lesz foglalni és tervezni. Ha valamibe bele szeretnél fogni a mai napon, az legyen egy workshop vagy egy jó kis könyv. Szélesítsd az ismereteidet.

Oroszlán

Igényled az intimitást, de pontosan az attól való félelem blokkolja az utadat a vágyadtól. Itt az ideje megcélozni ezt a félelmet és dolgozni rajta, mivel az az igazság, hogy leginkább csak a fejedben létezik. A szerelem, amire vágysz elérhető, csak nyitnod kell rá.

Szűz

A fókusz most a partnerségen és az együttműködésen van, ami azt jelenti, hogy nagyobb előrelépést érhetsz el, ha összeállsz hasonszőrűekkel. Hagyd, hogy mások a segítségedre legyenek és bízz bennük. Közben vigyázz az akaszkodó emberekkel.

Mérleg

Nagyon sűrű lesz a mai nap. Győződj meg róla, hogy elegendő energiád van a dolgok elintézéséhez. Menj szünetre, ha szükségét érzed, hidratáld magad és tápláló ételeket egyél. Vigyázz magadra.

Skorpió

A romantika és a szerelem gondolatai kergetőznek a fejedben, ami azt jelenti, hogy ideális az idő a randevúzásra a szimpatikus féllel. Mindamellett szükséged lenne kiereszteni a gőzt is, így érdemes valami olyasmi után kutatni, ami garantáltan jókedvre derít.

Nyilas

A családdal kapcsolatos ügyek a mai napon előtérbe kerülnek. Hívásod érkezhet, hogy segítsd ki egy szerettedet a mai napon egy szívességgel. Nem is bánod igazán, hiszen amire most szükséged van, az a családtagokkal együtt töltött idő. Ha szeretnél a mai napon otthon lenni és megteheted, tedd is meg.

Bak

Minden interakció és beszélgetés, amit a mai napon megejtesz jelentőségteljes lesz, hiszen nagyon elemedben vagy. Érdemes fontosabb meetingeket és telefonhívásokat mostanra időzíteni, mivel a szavaid hatásosabbak a szokásosnál.

Vízöntő

Ma szeretnéd jobb kedvre deríteni magad egy kis vásárlással és tudsz is rá hatásos indokot találni. A csillagok sem akarnak lebeszélni róla, szóval indulj meg. Mindaddid nincs baj, amíg el nem kezded magadat másokhoz hasonlítani. Ha ez megtörténik, azonnal állj meg.

Halak

Igazán elemedben érzed magad a mai napon, ami azt jelenti, hogy ideje a figyelmet magadra terelned. Tégy, amit akarsz, azzal, akivel akarod, mindaddig, amíg boldog vagy tőle. Zöld utat kapsz egy kis önzéshez. (via tudasfaja.com)

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények