Pletykafészek

Horoszkóp: ez a 4 csillagjegy nagy bőségre számíthat novemberben – Te is köztük vagy?

Horoszkópod igazi bőséget és jólétet jövendöl erre az időszakra. A csillagjóst kérdeztük.

Szűz

Még ha személyes szinten kihívást is jelent a november a jegy szülötteinek, akár abban az értelemben, hogy meg kell szabadulniuk valamilyen múltbeli karmától, hogy meggyógyuljanak, akár egy új szerelem van kibontakozóban az életükben, vagy éppen nagy erőfeszítésekkel próbálnak megszabadulni bizonyos múltbeli kapcsolatoktól, anyagi értelemben nem is lehetne kedvezőbb ez a hónap a számukra.

A csillagok most a siker és a hírnév irányába terelik őket, így erős akarattal és ambícióval túlléphetnek azokon a határokon, amik eddig visszatartották.

Így a Szűz fontos lépéseket tesz az általa megálmodott jövő felé, és anyagi szempontból nagyszerűen alakulnak a dolgok a számára. Sokan felfedezhetik különleges képességeit, és állásajánlatokkal állhatnak elé. Ebben a hónapban a jegy szülöttei jelentősen megnövelhetik bevételüket, mivel több forrásból is bevonzzák a pénzt, és jövedelmező együttműködésekbe kezdenek, miközben azzal foglalkoznak, amit szeretnek, és amihez a legjobban értenek.

November folyamán tele lesznek ötletekkel, munkaerővel és lelkesedéssel, apró meglepetésekkel, ajándékokkal készülnek a szeretteiknek, sőt, akár egy utazást is tervezhetnek a kedvesükkel a megkeresett extra pénzből.

Nyilas

A csillagok a Nyilas oldalán állnak, és úgy tűnik, ez a jegy is isteni támogatást élvez pénzügyi döntéseiben és lehetőségeiben, mert minden a legjobb úton halad a számára. Ha meg is tartja eddigi hektikus és megterhelő munkatempóját, az anyagi helyzete mindenképpen javulni fog, és a dolgok, az emberek és a körülmények csodálatos módon összekapcsolódnak, hogy ez a jegy most különösen áldottnak és szerencsésnek érezze magát, és elérje az anyagi egyensúlyt.

Ezért ebben az időszakban sok Nyilas megtalálja az erőforrásokat, hogy különösebb erőfeszítések, megtakarítások és kompromisszumok nélkül megvalósítsa legnagyobb vágyait, és jobb életet teremtsen magának.

Emellett rendkívül aktívak, kreatívak és inspiráltak, könnyen kitűnnek a munkahelyükön, és nem csak akkor, amikor értesülnek egy közelmúltbeli szakmai sikerről. Az is előfordulhat, hogy jövedelmező állásajánlatot kapnak, esetleg fizetésemelést, vagy akár olyan előléptetést, ami nagyon előnyös a számukra, és képtelenek rá nemet mondani. Néhány szerencsés asztrológiai összefüggésnek köszönhetően a Nyilasok bevétele jelentősen megnövekszik a hónap elejétől kezdve, és a következő hetekben is bőségre számíthatnak.

Oroszlán

Az Oroszlánok is a szerencsés csillagjegyek közé tartoznak idén novemberben, ha pénzről van szó, és végre érezhetően megtérül a munkájuk. Másrészt, ha az utóbbi időben bizonyos kihívásokkal, stresszes problémákkal vagy munkahelyi nehézségekkel találkoztak, akkor megtalálják a számukra legjobb és legegyszerűbb megoldást. Ha több, egyidejűleg zajló projektben vesznek részt, akkor mindegyiket sikeresen teljesítik, és erőfeszítéseikkel és munkájuk minőségével egyenes arányban kapnak elismerést és fizetséget.

Akkor is előnyös helyzetbe kerülnek, ha új ingatlant akarnak vásárolni, esetleg az otthonukkal vagy autójukkal kapcsolatban gondolkodnak valamilyen újításon. Jelzéseket kapnak arra vonatkozóan, hogy jó úton járnak, és megfelelő döntéseket hoznak, amik különösen előnyösek a számukra. Így rendkívül előnyös feltételekkel köthetnek meg bizonyos üzleteket, különösen november vége felé, hatalmas szerencséjük lehet, és mesés kedvezménnyel kaphatnak meg valamit, amire vágynak, anélkül, hogy különösebb erőfeszítést kellene tenniük.

Vagyis zökkenőmentesen mennek a dolgok, ami a befektetéseket illeti. Ha azonban üzletről van szó, egy kis körültekintésre és türelemre lesz szükség. Nem árt kikérniük egy szakember véleményét, mielőtt végleges döntést hoznának egy üzleti ajánlat esetében.

Skorpió

A függetlenség és a nagyobb anyagi szabadság iránti vágy nagyon fontos lesz a Skorpiók életében az elkövetkező időszakban, és úgy tűnik, a vonzás törvénye ebben a tekintetben csodálatosan működik.

A jegy szülöttei a következő hetekben könnyedén előreléphetnek karrierjükben, hihetetlen ajánlatot kaphatnak, és új pozícióra tehetnek szert a szakmai hierarchiában. Még akkor is, ha az ajánlat nem feltétlenül arra a területre vonatkozik, amiben eddig tevékenykedtek, hanem valami olyasmire, amiért nagyon is lelkesednek, komolyan elgondolnak majd azon, hogy igent mondjanak.

A Skorpiók most remek formában vannak, és minden bátorságukat összeszedik, hogy megtapasztalják azokat az új irányokat, amelyek felé az anyagi-szakmai helyzetük halad. Szeretnék újraértelmezni önmagukat, új dolgokat tanulnak, vagy elmélyítik már meglévő tudásukat. Az életükben bekövetkező változások erőt adnak nekik, jobban bíznak majd a saját erejükben és az isteni támogatásban, és megváltoztatják az életük menetét. (via Tudásfája)

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?