Belpol

Hollik István minden európai vezetőt felszólított: szerinte más érdekeit képviselik, és a háborút éltetik

Eme ritka nagy hülyeség hallatán biztos telepakolták a pelust Európa vezetői…

Itt az ideje, hogy az európai vezetők az európai érdekeket képviseljék, ne másét – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden a Facebook-oldalára feltöltött videónyilatkozatában, az amerikai külügyminiszternek az Ukrajnában zajló háborúval kapcsolatos kijelentésére reagálva.

Hollik István bejátszotta az amerikai külügyminiszter nyilatkozatát, aki arról beszél: a védelmi támogatások 90 százalékát az Egyesült Államokban költötték el, “ez win-win helyzet, amit folytatni kell”.

A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: érzéketlenség az amerikai külügyminiszter részéről win-win helyzetről beszélni a szomszédunkban zajló háború kapcsán, ahol naponta száz ember hal meg.

Az amerikai politikus elmondása alapján az is világos, hogy Amerika számára a háború folytatása egyszerűen pénzügyi érdek – tette hozzá.

Eközben az európai vezetés lapít, az emberek megkérdezése nélkül az amerikai érveket visszhangozza, és a béke helyett továbbra is a háborút erőlteti – emelte ki Hollik István.

Hangsúlyozta: ezért kell változás Brüsszelben, itt az ideje, hogy az európai vezetők végre az európai érdekeket képviseljék, és ne másét. (Az MTI nyomán.)

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük