Pletykafészek

Hogyan szoktál ülni? Meglepően sokat elárul a személyiségedről

Talán nem is gondolnád, de a testbeszédünk fontos része az is, hogyan ülünk például egy széken. A lábtartásunk nagyon sokat elárul a személyiségünkről, ezért érdemes odafigyelni rá például akkor, amikor állásinterjúra megyünk. Keresztbe tett vagy inkább összeszorított, egyenesen tartott lábakkal szeretsz ülni? Ezt árulja el a személyiségedről!

1/5 Térdek összeérintve, lábfejek távol egymástól

Ha a képen látható pózban szeretsz leginkább ücsörögni, akkor igazán kommunikatív személyiség vagy, lételemed a beszélgetés és a kapcsolatteremtés. Veled soha nem lehet unatkozni, mindig van egy izgalmas ötleted.

Igazán kreatív és bájos természet vagy, néha egy kicsit gyerekesség és naivitás jellemez. Laza és vidám jellem vagy, nem szoktál görcsölni, nem szeretsz sokáig agyalni egy problémán.

Előfordul, hogy néha abba a hibába esel, hogy először beszélsz, és csak utána gondolkodsz. Ezen a jövőben mindenképp változtatnod kellene.

2/5 Keresztbe téve

Ha leginkább keresztbe tett lábbal szeretsz ülni, akkor igazi álmodozó típus vagy. Képzelőerőd határtalan, hajlamos vagy elrugaszkodni a valóságtól.

Nem szeretsz unatkozni, kifejezetten rosszul érzed magad, ha hosszabb ideig egyedül kell lenned, társaságfüggő vagy. Szeretsz utazni, folyton hajt a kalandvágy, utazásaidra pedig rendszerint magaddal viszed a baráti társaságodat is.

Jól tűröd a változást, viszonylag gyakran költözöl és örömmel veted bele magad az új dolgokba.

3/5 Combok szétnyitva, lábfejek közel egymáshoz

Bár ez az ülőpozíció inkább a pasikra jellemző, néha azért a lányok is szívesen választják ezt a kényelmes stílust. Ha Te azok közé tartozol, akik viszonylag gyakran ülnek így, akkor életedet a lazaság jellemzi.

Kifinomult a stílusod, képes vagy órákig nézelődni a boltok polcain, míg megtalálod a tökéletes és hozzád illő terméket. Igazán szeszélyes vagy, gyakran még a barátaidat is megleped a döntéseiddel.

Sokan úgy gondolnák, az életed és az otthonod kész káosz, te mégis mindig képes vagy átlátni a rendetlenségen is. Rossz tulajdonságod, hogy képtelen vagy sokáig egy dologra koncentrálni, és ha ahhoz van kedved, akkor azonnal félbehagysz bármit.

4/5 Egyenesen tartva, összezárva

Ha a lábadat rendszerint összezárva, egyenesen tartod még ülés közben is, akkor pontosság és precizitás jellemzi az egész életedet. Nem szeretsz késni és késlekedni, a találkozókon is rendre 10 perccel korábban megjelensz.

Okos és intelligens vagy, gyakran keménynek mutatod magad, ám belül nagyon is érzékeny vagy. Nehezen viseled a vitákat és a veszekedést, vágysz a békességre és nyugalomra.

Őszinteség jellemez és alapvetően kedvesen közeledsz mások felé. Csak keveseket engedsz magadhoz közel, de akit a szívedbe zársz, azt nagyon nehezen engeded el.

5/5 Egymáson nyugtatva, oldalra döntve

Ha a lábaidat kissé oldalra döntve, egymáson pihentetve tartod ülés közben, akkor alapelved, hogy mindennek megvan a maga ideje.

Nem szereted a kapkodást, családot is csak akkor alapítasz, ha a karrieredben már sikereket értél el és megvan az anyagi háttér ahhoz, hogy pároddal együtt felnevelj egy gyermeket. Tele vagy ambícióval, előfordul, hogy önzőséggel és makacssággal vádolnak. Akkor vagy igazán boldog, ha nehéz küzdelem árán, de eléred végre a célod.

Mindig foglalkoztat valami, a semmittevés nem a te műfajod. Belül kissé bizonytalan vagy önmagadban, ezért a kritikát nehezen viseled. (via bien.hu)

Fotó: Pixabay

Támogasd a Közbeszédet. Köszönjük szépen!

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények