Pletykafészek

Hetek óta nyers csirkét eszik ez a férfi: ilyen állapotban van most

Ezt ne csinálja utána senki – Írja a femina.hu.

Döbbenetes kísérletbe kezdett egy floridai férfi, aki megfogadta, hogy száz napon keresztül nyers csirkét fog enni, számolt be a Unilad. A szinte már egy hónapja tartó kihívást a férfi a közösségi médiában dokumentálja. Ezt nem érdemes utána próbálni!

Nyers csirkét eszik a férfi

Ha van valami, amivel kapcsolatban az emberek nagy része paranoiás, az nem más, mint a nyers csirke. A szalmonella bizony nem játék, és ha valaki van olyan balszerencsés, hogy egyszer elkapja a fertőzést, attól kezdve mindig duplán ellenőrzi, hogy jól megsült-e a csirkéje. A szalmonellafertőzés tüneteiről ide kattintva olvashatsz részletesebben.

Egy John nevű, floridai férfi azonban szeret veszélyesen élni, és eldöntötte, száz napig nyers csirkét fog fogyasztani, melyről videókat tölt fel a közösségi médiába “nyers csirkét eszem, amíg fájni nem kezd a pocim” aláírással. A férfi a húst ráadásul nyers tojásokkal öblíti le.

John január 19-én kezdte el a kihívást, és azóta már számos videót feltöltött arról, ahogyan rezzenéstelen arccal csámcsog az emberi szervezet számára fogyaszthatatlan táplálékon.

A férfi eredetileg egy TikTok-sorozatot akart készíteni a gyomorforgató projektről, de a platform folyamatosan eltávolította a videóit, így végül átköltözött YouTube-ra és Instagramra, utóbbin több mint 400 ezer követőt gyűjtött össze rövid idő alatt.

John jelenleg a 28-ik napjánál jár, és egyelőre meglepően jó állapotban van.

– Mi a legrosszabb, ami történhet velem? Maximum hasmenésem lesz egy hétig, vagy ilyesmi, valószínűleg csináltam már ennél rosszabb dolgokat is az életemben – fogalmazott a férfi a projektről.

– Próbálom figyelmeztetni a nézőket, hogy ezt ne csinálják utánam. A kutatásokból is kiderül, hogy vannak olyan nyers ételek, melyeket ajánlatosabb fogyasztani, mint például a marhát. Ez csak egy személyes kísérlet a számomra – tette hozzá a férfi.

A nyers csirke valóban rengeteg veszélyt hordoz magában, hiszen fertőzött lehet Campylobacterrel, szalmonellával vagy Clostridium perfringens baktériumokkal is. (via femina.hu)

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?