Belföld

Ha te is a Pennyben vásárolsz, ez tuti érinteni fog

Az élelmiszerláncok, PENNY Magyarország és a Munch, az élelmiszermentő platform, együttműködésük keretében országosan bővítik az élelmiszermentő szolgáltatást, lehetővé téve az ügyfeleknek fenntartható módon spórolniuk.

Az elkövetkező napokban további 12 vármegye üzletei csatlakoznak a Munch platformhoz, így február közepétől az egész országban elérhetővé válik a szolgáltatás.

Az elmúlt kilenc hónapban 17 ezer vásárló már 41 ezer alkalommal mentett meg élelmiszereket a kidobástól a Munch platform segítségével. Ez összesen 53 ezer élelmiszer-csomagot jelent, amelyek nemcsak a pénztárcájukat könnyítik meg, hanem hozzájárulnak az élelmiszerpazarlás csökkentéséhez is.

A PENNY Magyarország és a Munch most további hat vármegyében bővíti az élelmiszermentő szolgáltatást, így a vásárlók minimum 50 százalékos kedvezménnyel juthatnak hozzá zöldség- és gyümölcs-csomagokhoz, valamint vegyes élelmiszer-csomagokhoz.

A PENNY magyarországi kommunikációs vezetője, Kazatsay Eszter, kiemelte az együttműködés kiterjesztésének fontosságát és az eddigi sikereket. “Büszkék vagyunk rá, hogy kevesebb mint egy év leforgása alatt országosan elérhetővé tehetjük a PENNY és a Munch együttműködését.

Szerencsére az élelmiszermentő szolgáltatás egyre népszerűbb a vásárlóink körében, így bízunk benne, hogy az összes vármegyében hasonlóan nagy sikere lesz.” (via Tudásfája)

 

Fotó: Facebook/PENNY Magyarország

Ezeket olvasta már?

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?