Belföld

Gergely Bálintot indítja a Momentum Rákosmentén polgármesternek

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnök-frakcióvezetője a Facebookon jelentette be, hogy a Momentum Gergely Bálintot indítja polgármester-jelöltnek az önkormányzati választásokon Rákosmentén.

Gelencsér a videóban kiemelte, hogy a pártja ország- és Európa-szerte, az önkormányzatokban és az Európai Parlamentben egyaránt azon dolgozik, hogy igazságos, emberközpontú és zöld Magyarországot építsen, a Holnap Magyarországát.

„Magyarország és Rákosmente is rossz kezekben van. A rossz kormányzással a magyar gazdaságot a kormány meggyengítette és kiszolgáltatottá tette. A hatalom maga és az emberek közé kordont vont és a magyar és magyar közé is mély árkokat ásott. 13 évnyi rossz fideszes kormányzás után egyértelmű, hogy az országnak és a XVII. kerületnek is változásra van szüksége” – indokolta polgármesteri ambícióit Gergely Bálint.

A Momentum jelöltje szerint a jelenlegi polgármester és alpolgármestere nem képesek érvényesíteni a kerület érdekeit, mindenkivel szemben csak vagdalkoznak és ellenségeket gyűjtenek.

„Célunk egy kényelmes, zöld kerület létrehozása és az infrastruktúra fejlesztése. Közpénz-pazarlás helyett a kerület költségvetésében a lakosok igényeire koncentrálunk” – foglalta össze céljait Gergely.

„Vegyük újra rákosmenti kézbe a XVII. kerületet” – mondta a Momentum polgármester-jelöltje.

Vélemény, hozzászólás?