Belpol

Fekete Katalin a DK polgármesterjelöltje Pesterzsébeten

Fekete Katalin helyi önkormányzati képviselő a Demokratikus Koalíció polgármester-jelöltje Pesterzsébeten – tájékoztatta a DK a Közbeszédet.

A gazdasági-menedzser szakmérnökként végzett, három fiúgyermeket nevelő Fekete Katalin 2014 óta pesterzsébeti önkormányzati képviselő és az önkormányzat Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Informatikai Bizottságának elnöke, valamint a Demokratikus Koalíció XX. kerületi szervezetének elnöke.

A Demokratikus Koalíció szerint Fekete Katalin olyan polgármester lesz, aki sikeresen képviselheti Pesterzsébet érdekeit a Fővárosi Közgyűlésben és újra felteheti Budapest térképére a kerületet.

A párt tájékoztatása szerint Fekete Katalin tapasztalt önkormányzati politikusként végre megoldást találhat a pesterzsébetieket érintő legfontosabb problémákra: fel fogja számolni az illegális hulladéklerakást, a közlekedési gondokat és megállítja a közbiztonság romlását – közölték.

Hangsúlyozták, hogy Fekete Katalin olyan szociáldemokrata polgármester lesz, aki óvni és segíteni fogja a védelemre szorulókat, a Pesterzsébeten élő gyermekes családokat és az időseket, a kertvárosban és a panellakásokban élőket egyaránt.

Címlapkép: Fekete Katalin/Facebook

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?