Pletykafészek

Ez a nap nagy szerencsét hoz az anyagiak terén! Nálad hogyan?

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Talán kissé lehangoltnak érzed magad a mai napon, ami egy jel arra, hogy ki kellene nyújtanod a kezed a szeretteid felé. Ne hanyagold el a közösséged erejét. Teljesen rendben van néha segítséget kérni másoktól, különösen, ha lelki gondokról van szó.

Bika

Jelenleg egy dolog a fontos a kommunikációban, ez pedig nem az, hogy te légy a leghangosabb vagy rendelkezz minden válasszal, hanem az, hogy egyszerűen hallasd a hangod. Lehet az egy blogcikk, egy bejegyzés vagy élő szó.

Ikrek

Ideje némi változtatást eszközölni az anyagiakkal kapcsolatban. Talán egy új állás van a láthatáron vagy éppen egy adósságot tudsz visszafizetni. Lépd meg és sokkal nagyobb biztonságban fogod magad érezni.

Rák

A szemed olyan éles lesz, mint a sasé és lépéselőnyben leszel a többiekhez képest. Gyakorlatilag semmi nem lesz, ami megállíthat a mai napon. Használd ki az előtted megnyíló út szolgáltatta előnyöket. Talán egy új külsőn is elgondolkozol.

Oroszlán

Ha úgy érzed, hogy visszavonulnál a mai napon a világ elől, akkor szentelj nagyobb figyelmet ennek az érzésnek. Szükséged van egy kis csendes egyedüllétre, hogy lelkileg feltöltődhess. Egyúttal ideje elengedni a múltat és hagyni begyógyulni a sebeidet.

Szűz

Olyan fülest kapsz az élettől, amire sokaknak szüksége lenne. Ez azt jelenti, hogy végre észhez térsz és a kitűzött célod felé nyílegyenesen és kitartóan fogsz haladni. Ne félj segítséget kérni, ha szükséged van rá.

Mérleg

Ideje nagy pénzt leakasztani a munkáddal. Azt veszed észre, hogy többen is vágynak veled dolgozni, és hogy nagyra értékelik mindazt, amit letettél az asztalra. Ne félj megkérni az árát annak, amit érsz.

Skorpió

Fontos, hogy észben tartsd, ha nem vállalsz néha kockázatot azért, amit igazán el akarsz érni, akkor lehet, hogy soha nem is fogod. A mai napon ideje meglépni egy rizikós dolgot és learatni a gyümölcsét annak, ami a túloldalon vár rád.

Nyilas

Az intimitás és a sebezhetőség talán túl félelmetes fogalmaknak számítanak a te olvasatodban, de ne feledd, nem zárkózhatsz el teljesen másoktól. Nagy leckéket tanulhatsz abból a tapasztalatból, amit egy másik emberhez való kötődés nyújt neked.

Bak

Ez egy nagyszerű nap arra, hogy élvezd a párod vagy a barátaid társaságát. A konfrontációkat a lehető legmesszebbről kerüld el és élvezd inkább a pillanatot. Ne hagyd, hogy bármi is kizökkentsen az egyensúlyodból.

Vízöntő

Ideje, hogy szintet lépj az egészséged érdekében. Az életmódodban bekövetkező legkisebb változtatások is óriási hatás gyakorolhatnak rád. Lehet, hogy elég annyi, hogy fél órával korábbra állítod be az ébresztődet vagy elkezdesz egy újfajta mozgásformát.

Halak

Mi okoz neked a legnagyobb örömet? Ha már egy jó ideje nem szántál rá időt, akkor most zöld utat kapsz, hogy belevesd magad. Ha nehezedre esik megfogalmazni, mi is tenne boldoggá, akkor próbálj gyermekfejjel gondolkodni és rájönni, mi az, ami iránt gyermeki lelkesedést érzel.

Fotó: Pixabay

Ezeket olvasta már?

(via tudasfaja.com)

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük