Belföld

Elképesztő! Gyalogosként állt be a McDrive-ba egy magyar srác, ami ez után történt..

Az éhség nagy úr, és ha késő éjjel tör az emberre, ráadásul az utcán, nem nagyon lehet válogatni a lehetőségek közül. Épp csak lecsúszott a Meki nyitvatartásáról egy magyar srác, aki megpróbálta a McDrive-on keresztül átvenni a rendelést. Ám arra, ami ezután történt, ő sem volt felkészülve.

A magyar McDonald’s éttermeiben rendelhetünk a helyszínen és meg is ehetjük ott, kérhetjük elvitelre, az autósok vásárolhatnak a McDrive-ban, ahol ki sem kell szállni a kocsiból, de rendelhetünk a mobilappon keresztül akár a parkolóban állva is. Nem beszélve arról, hogy bármelyik ételfutár vállal kiszállítást a Mekiből. Van azonban olyan forgatókönyv, amikor nem olyan könnyű hozzájutni a már kifizetett burgerhez.

Egy debreceni srác Budapesten szeretett volna mekizni és mivel más opció nem volt, gyalogosként állt be a McDrive-ba, ám arra ő sem számított, milyen körülményes helyzetbe sodorja magát.

“Sajnos zárás után 10 perccel (23:10-kor) sikerült a Budafoki úti McDonald’s-ba érnünk, tömeggel voltunk mert már ittunk előtte 2 sört. Mivel nagyon éhesek voltunk és ilyenkor már más nincs nyitva mobilos rendeléssel vettem egy menüt, melyet előre ki is fizettem (csak ilyen lehetőség volt ennél). Amikor sorra kerültünk a kiszolgáló nő közölte velem, hogy nem áll módjukban gyalogost kiszolgálni és az ügyfélszolgálatukon tegyek panaszt, amennyiben ez nem tetszik” – kezdte történetét a magyar srác a Pesten hallottam Facebook-csoportban.

A srác és barátai először a mögöttük érkező autóst kérték meg, hogy vegye át ő a rendelést, de az eladó kijelentette, hogy nem áll módjában gyalogosok rendelését másik autósnak átadni. A sofőr végül megkérte a srácokat, üljenek be az autójába, hátha így sikerül hozzájutniuk a rendeléshez. A leleményes húzás végül sikert hozott és a srác és haverjai megkapták a már kifizett menüt.

A poszt és a történet azonban megosztotta a kommentelőket, ugyanis van, aki szerint érthető, hogy az autósoknak fenntartott McDrive-ban nem szolgálnak ki gyalogosokat, mások viszont már vettek és kaptak is burgert járókelőként ugyanitt. Ez utóbbi tapasztalatokat zömmel nem fővárosi, ám nagyobb vidéki városokban élők osztották meg a hozzászólások között. (via mindmegette.hu)

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények