Belpol

Donáth Anna szerint a kegyelmi botrány után sem szállnak le a gyerekekről

Donáth Anna, a Momentum elnöke és EP-listavezetője reagált arra, hogy a Békemeneten gyerekszínészekkel játszattak el egy színdarabot a háborúról – tájékoztatta a Közbeszédet a Momentum szóvivője.

Donáth Anna úgy fogalmaz:

A tegnapi Békemenet mélypontja volt, amikor a hatalom parancsára gyerekszínészekkel játszattak el egy kampányszíndarabot a háborúról.

Elképesztő, hogy a hitvány, aljas, embertelen hazudozáshoz Orbán Viktor 6-8 éves gyereket rángat maga elé a színpadra, hogy ott rémdrámát játsszanak, és az arcai legyenek a háborús rettegtetésnek. Ez tényleg mindennek az alja. Úgy tűnik, a kegyelmi botrány után sem szállnak le a gyerekekről.

Orbán Viktor halállal, kínnal, erőszakkal, szenvedéssel fenyegeti meg az országot, mintha nem az ő közeli szövetségese, Vlagyimir Putyin indított volna háborút. Mintha nem ő és a hozzá hasonló autokraták lennének azok, aki mást sem csinálnak, mint az erőre hivatkoznak, akik háborús pszichózist keltenek, akik fegyverkeznek, és imádnak katonákkal pózolni. Már nem képesek racionális érveket hozni a kormányzásuk mellett, ezért rémregényekben, horrormesékben, fenyegetőzésben és a háborús félelem gerjesztésében utaznak.

Teljes őrület, elmebetegséggel határos valósághamisítás. Nincs bennük semmi lelkiismeret

Fotó: Donáth Anna/Facebook