Pletykafészek

Angyali üzenet keddre: legyen őszinte másokkal

Az őszinteség energiája egészséges és pozitív irányba mozdítja az életedet. Ez az erőteljes erő legyőzi a mentális, pénzügyi és egészségügyi akadályokat, valamint az életedben lévő egyéb egyensúlytalanságokat.

Hatalmas gyógyító energiahullámot bocsát ki, amely mindenkit beborít, aki érintett, még azokat is, akik nem értenek egyet az igazságoddal, vagy akiket fenyeget. Az, hogy őszinte legyél másokkal, gyógyítóként kétszeresen is fontos számodra. Az őszinteséged egészségesen és kiegyensúlyozottan tart, de az ügyfeleid is bíznak benned.

Azzal, hogy elfojtod az érzéseidet, hogy ne bánts meg másokat, rossz szolgálatot teszel magadnak és mindenki másnak; összezavarod az energiahullámaidat, kétértelmű jeleket küldesz az Univerzumnak, amelyek akadályozzák a megnyilvánulásaidat.

Elvezethetjük Önt, hogy olyan szavakkal és tettekkel fejezze ki magát, amelyek tompítják őszinteségének hatását, és segítenek másoknak, hogy szeretettel hallják meg az igazságát. Legyen ma őszinte másokkal, és engedje meg magának és energiájának, hogy közvetlen és őszinte legyen.

A nap gondolata

Őszinte vagyok másokkal. Kapcsolódom az igazi érzéseimhez, és szeretettel kommunikálom őket. A szívem nyitott az igazságomra, és kérem az Angyalaimat, hogy segítsenek nekem szeretettel kifejezni magam. (via ihoroszkop.hu)

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?