Pletykafészek

A 4 legerősebb csillagjegy, ők addig küzdenek, amíg sikerül megvalósítani a céljaikat

A zodiákus furcsa titkokat rejt. Ahogy a csillagokban meg van írva a jövő, az egyén személyiségéről is árulkodik az, hogy melyik csillagjegy uralma alatt látta meg a napvilágot. A Kos, a Skorpió, a Rák és az Oroszlán például a zodiákus négy legerősebb csillagjegye.

Gyere, fedezzük fel együtt, hogy vajon mi teszi őket azzá!

Kos

A legerősebb személyiség az állatövben. A Kos szülött telis tele van energiával és vitalitással, intenzív és kalandos személyiség. Nem riad meg semmitől, imádja az új kihívásokat, vezető személyiség és mindez hatalmas önbizalommal társul. Lázadó, impulzív, ami miatt szerezhet egy-két ellenséget magának. Ugyanakkor soha nem fél kinyilvánítani az álláspontját, amihez persze makacsul ragaszkodik. Igencsak nehéz a Kos szülöttet meggyőzni valamiről, ha ő annak éppen az ellenkezőjére voksolt. A vezetői képesség, az energia és a félelem hiánya teszi hatalmassá.

Skorpió

Második a sorban a Skorpió, mely jegyben szülöttek rendkívül erős személyiséggel rendelkeznek, de intenzitásuk is kiemeli őket a többi csillagjegy közül. Ez különösen érzelmeik terén nyilvánul meg, megállíthatatlan szenvedélyük addig viszi őket előre, amíg el nem érik céljaikat. Nagyon kritikusak, enyhén arrogánsak, a hétköznapi teendőkkel nehezen birkóznak meg. A szerelemben végtelenül szenvedélyesek, kapcsolataik gyakran bonyolultak. Erejük természetesen a határozottságukban és a kitűzött célok elérésében nyilvánul meg.

Rák

Habár arról híresek, hogy hirtelen és gyorsan megváltoztatják álláspontjukat, ennek ellenére nagyon erősek és kitartóak a Rákok is – nem véletlenül kerültek a lista harmadik helyére. Kifejezetten önállóak, bíznak saját kompetenciájukban, ami ambiciózus személyiségekké teszi őket, folyamatos fejlődésre késztetve a munka és az érzelmek terén.  Nagy igényeket támasztanak partnereikkel, barátaikkal szemben. Végtelenül büszkék az őszinteségükre, még akkor is, ha azzal valakit megbántanak. Az önbizalmuk, a perfekcionizmusuk révén képesek bármit elérni, éppen ezért hihetetlen dolgokat visznek véghez.

Oroszlán

Végezetül, de nem utolsó sorban következik a negyedik legerősebb csillagjegy, az Oroszlán. Legkiemelkedőbb talán a domináns jellemük, mindig készen állnak az irányításra, született vezetők. Nem félnek a kudarctól, terveket és stratégiákat alakítanak ki céljaik elérése érdekében. A hatalom időként túlzottan büszkévé, arrogánssá és makaccsá teheti őket. Karizmájuk révén képesek tömegeket megmozgatni, elkötelezettek a siker érdekében, ezek miatt érdemlik meg helyüket a listán.

(VIA)

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?