Pletykafészek

5 dolog, amit még az 5 csillagos hotelek is elrontanak

Még a világ legjobb szállodái is rendszeresen elrontják ezeket a dolgokat.

Az ötcsillagos szállodákban a figyelmes kiszolgálás, a gyönyörű dizájn, a különböző szolgáltatások mind a jóllétünket szeretnék maximalizálni. Azonban még a világ legelőkelőbb hoteljei is következetesen elrontják az alábbi dolgokat.

1. Bonyolult elektronikai rendszerek

Még a legpazarabb szállodai szoba is kényelmetlen lesz, ha nem tudunk rájönni, hogyan lehet jobban befűteni vagy hogyan lehet bekapcsolni a hatalmas, síkképernyős, de rendkívül bonyolult kezelést igénylő tévét. Jó a modern technológia, de ha túl bonyolult, pont az ellenkezőjét éri el annak, amire célul szolgál.

2. Jó az illata, csak nem számunkra

A legtöbben szeretjük a szállodai fürdőszobákban előkészített fürdő termékeket, de ha annak nagyon az ízlésünktől eltérő illata van, bármilyen előkelő is lehet, nem szívesen fogjuk használni.

3. Szép, de nem praktikus

A márvány- vagy travertin burkolat a fürdőszobákban csodálatosan néz ki, de vizes állapotban olyan csúszós, mint a vízi parkok valamelyik csúszdája.

4. Gyümölcstál és egyéb finomságok

Kedves gesztus, ha az érkezésünkkor, majd minden egyes nap újabb tál friss gyümölcs, csokoládé és egyéb válogatott finomságok várnak a szobánkban, de ha ezeket nem fogyasztjuk, egyre több léggyel vagy muslincával leszünk kénytelenek osztozni a helységen.

5. Itt a konnektor, hol a konnektor

A kevés és/vagy kényelmetlenül elhelyezett konnektorok és USB-portok még az elnöki lakosztály kényelmét is megkeseríthetik. Mindannyiunknak van mit feltöltenünk, és bár a technológia gyorsan változik, az USB-portok már elég régóta léteznek ahhoz, hogy szükségessé tegyék őket. (via in.hu)

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük