Külpol

Váratlan hír érkezett: most közölték Katalin Hercegnéről

Katalin hercegné rákbetegséggel küzd, kezeléseket kap, ezért hivatalos királyi munkáit lemondta 2024-re. Azonban pár hete megjelent a király nagy születésnapi ünnepségén. Az emberek boldogan nyugtázták, hogy bár nagyon vékony, de mosolyog, felügyeli a gyerekeit, gyönyörű a haja.

Mindenki azon izgult, vajon mikor láthatjuk újra őt

A királyi szakértők abban reménykednek, hogy a hercegné elég jól érzi magát ahhoz, hogy részt vegyen a nagy horderejű versenyen Wimbledonban. Katalin 2016 óta az All England Club védnöke, és hagyományosan díjat ad át a wimbledoni tenisz bajnokság győzteseinek.

Az All England Club elnöke, Debbie Jevans pedig nem zárta ki teljesen a megjelenést, megerősítve, hogy a szervezők „rugalmasak maradnak” abban, hogy ki fogja átadni a díjakat, ha a hercegné idén nem tudja megtenni.

Debbie a Telegraph Sportnak elmondta :

“Reméljük, hogy a walesi hercegné átadhatja a trófeákat a klub védnökeként, de az ő egészsége és gyógyulása a legfontosabb. Nem tudunk még pontosan mindent , de a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítjuk neki.”

Katalin hercegné hatalmas teniszrajongó, és ez az egyik kedvenc rendezvénye, amelyre tavaly két gyermekével látogatott ki. A döntőt Györggyel és Saroltával együtt izgulta végig a lelátón.

Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

(via kiskegyed.hu)

 

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük