Belpol

„Harcra fel!” – csatakiáltással bevonult a „békepárti” Fidesz Hernádi Zsolt közpénzmilliárdokból épült luxusszállodájába

Háborúpárti brüsszeli vezetés helyett békepárti vezetést akarunk! (…) Mozgalmas időszak kezdődik, harcra fel! – így invitálta bő egy hete az esztergomi kihelyezett frakcióülésre a békepárti fideszeseket Kocsis Máté békepárti Fidesz-frakcióvezető.

A kormánypárt két év után tér vissza Esztergomba ebből a célból, és a Telex szerint a Hernádi Zsolt Mol-vezér érdekeltségébe tartozó, közpénzmilliárdokból felépült Grand Hotel Esztergomot jelölték ki a kétnapos esemény helyszínéül.

A képviselők, miniszterek, kormányközeli elemzők és médiaszereplők szerda délután érkeznek a helyszínre, ahol a tervek szerint este zárt körű eligazítást tart nekik Orbán Viktor. A szálloda kialakítása igen praktikus, ugyanis mélygarázs tartozik hozzá, így a békeharcosok autóikkal behajtva anélkül tudják elfoglalni a szállodai szobáikat, hogy kellemetlenkedő újságíróknak kellene számot adni közpénzből finanszírozott ténykedésükről.

Két éve a 149 szobás Grand Hotel Esztergom közvetlen szomszédságában lévő – ugyancsak Hernádi Zsolt érdekeltségébe tartozó – 90 szobás Portobello Hotelt is lefoglalta a frakció, ez valószínűleg idén is így van, legalábbis ezutóbbi is teltházas szerda este. Ezen a helyszínen a képviselők munkatársait, a kormánytagokat és a meghívott NER-propagandistákat, például Bayer Zsoltot, Rákay Philipet, Szánthó Miklóst, Lánczi Tamást szállásolják el a lap szerint.

Csütörtökön több miniszter és kormányzati szereplő is megtartja előadását, az Országgyűlés jövő hétfőn kezdődő ülésszakáról pedig Kocsis Máté és Simicskó István, a Fidesz és a KDNP frakcióvezetője tart sajtótájékoztatót. (via Népszava)

Kép: Orbán Viktor/Facebook

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük