Belföld

A DK előválasztásra hívja a többi ellenzéki jelöltet

Glázer Tímea, Győr önkormányzati képviselője és a Demokratikus Koalíció helyi elnöke a DK polgármester-jelöltje Győrben – tájékoztatta a DK sajtóosztálya a Közbeszédet.

Lapunkkal közölték: “készen állunk az előválasztásra, hogy Glázer Tímea ne csak a DK, hanem az egész ellenzék polgármester-jelöltje legyen. Bízunk benne, hogy a többi jelölt is felkészült az előválasztásra, hogy a választók dönthessék el, ki a legalkalmasabb jelölt”.

Glázer Tímea tapasztalt politikus Győrben: évek óta tagja a képviselőtestületnek, alelnöke az Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottságnak, valamint a Szociális, Egészségügyi és Lakásügyi Bizottságnak is. 2019-ben Győr ellenzéki polgármester-jelöltjeként indult a választáson, amikor mindössze pár száz szavazaton múlott a győzelme.

A párt közleményében úgy fogalmazott: a DK hisz abban, hogy Glázer Tímea az egyetlen, aki legyőzheti a Fidesz helytartóját Győrben.

Kiemelték, hogy Glázer Tímea olyan szociáldemokrata polgármester lesz, aki Győrt európai, fejlődő várossá fogja emelni, miközben egyedül a győriek érdekeit tartja szem előtt.

Hozzátették, hogy hisznek Glázer Tímea felkészültségében, amelyet előválasztáson is bizonyítani fog.

Címlapkép: Glázer Tímea, fotó: Facebook

Toók László Flórián

Toók László Flórián újságíró, a Közbeszéd alapító-főszerkesztője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük