Pletykafészek

5 csillagjegy, aki szép kívülről, ám csúnya belülről

A csillagjegyünk millió dolgot elárulhat rólunk. Személyiségünk, szokásaink, kapcsolatainkhoz való viszonyulásunk, élethelyzetekben való megnyilvánulásunk és még sok-sok más. 

Ebben a cikkben azokat a zodiákusokat soroljuk fel, akik bár kívülről nagyon szépnek tűnnek, belül már kevésbé csodásak. Magyarán nagyon jól tudják palástolni belső világukat.

1 – BAK

Hajlamosak a poharat félig üresnek látni. Jellemzően negatív típusok, pesszimisták és kishitűek. Emiatt a világot általában rossz szemmel és rossz oldalról nézik. Nehezükre esik fogadni gyengédséget, kedvességet, ezért az embereknek nem tudnak könnyen a közelükbe kerülni.

2 – HALAK

Nagyon elragadónak tűnnek és nem is esik nehezükre az ujjuk köré csavarni az embereket, de ez általában egy jó csapda. Nagyon manipulatívak tudnak lenni és azok felé mutatják ki szeretetüket és figyelmüket, akitől várnak valami viszonzást cserébe. Amint megkapták, amire szükségük van, el is tudják felejteni az adott személyt.

3 – OROSZLÁN

Ők nem csak szépek, de tisztában is vannak vele. Ismertek önimádatukról és ezt senki előtt sem palástolják. Az sem ritka, hogy hirtelen és irracionális érzelmi kitörésekről tesznek tanúbizonyságot, amely nehezen elviselhető a környezetük számára.

4 – SZŰZ

Jellemző rá, hogy másokat lenézzen és erkölcsösségről oktasson ki. A legapróbb dolgokért is képesek kritizálni valakit, aki nem az ő elképzelései szerint beszél vagy cselekszik. Nehéz velük együtt élni egy olyan embernek, aki könnyen kiakad, ha a mozdulatai nyomán egyfolytában kritikát kell hallgatnia.

5 – IKREK

Nagyon kellemetlenné tud válni, ha rossz kedve van. Jobb elkerülni őket ilyenkor, ha nem akarunk szembenézni féktelen dühével. Kiváló manipulátorok és hazudozók. Nem hezitálnak egy percig sem, hogy mások érzéseire, lelkiismeretére hatva érjék el, amit akarnak. (via tudafaja.com)

Fotó: Pixabay

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények