Pletykafészek

11 ok, amiért az Oroszlán csillagjegy a legkülönlegesebb!

Az Oroszlánról leginkább az az elképzelésünk, hogy beképzelt, fennhordja az orrát, azt gondolja, hogy körülötte forog a világ, és mindig ő kell a középpontban legyen.

Mindez nagyjából így is van, azonban az Oroszlánnak is vannak olyan kiemelkedő pozitív tulajdonságai, melyekről lehet, nem is tudtál eddig.

1.Minden a Nap körül forog

Az Oroszlán azt szeretné, ha egész évben nyár lenne, imádja a napsütést, optimista, és mindig derűs. Mellette soha nem lesz rossz kedved.

2. Életre szóló barát

Rá mindig lehet számítani. Ha valamiért meg is haragudott, amint kidühöngte magát, újra tárt karokkal vár. Biztosan meg fog bocsátani.

3.De lehet örök ellenség is

Ha valaki becsapta, vagy szándékosan rosszat okozott neki, akkor azt viszont soha nem felejti el. A gonosz embereket nem fogja a keblére ölelni.

4.Az ajándékozás mestere

Mivel nagyon odafigyel másokra, tudja, hogy éppen mi az, amire vágyik az illető. Mindig a lehető legtökéletesebb ajándékot választja ki. Imád meglepetést okozni.

5.Szeret ajándékot kapni

Nagyon igényes az ajándékokra, éppen ezért mindig oda kell figyelni arra, hogy jól válasszuk ki számára az ajándékokat. Ha valami elég divatos, és elég drága, azzal biztosan meg lesz elégedve.

6.Kellemes társaság

Ha unatkoznál, hívd fel az egyik Oroszlán ismerősöd, ő biztosan összedob egy spontán bulit. Tudja, hogy hogyan szórakoztasson.

7.Nem túl pontos

Ez a tulajdonsága egyben vonzó, és egyben idegesítő is. Soha sem tudod, hogy mikor fog odaérni a megbeszélt időpontra, az biztos, hogy nem utána fogod állítani az órád. Nagyon spontán.

8.Jól érzi magát otthon

Nem feltétlenül kell drága étterembe menned vele, otthon is nagyon jól érzi magát, ha a kedvenc filmét nézitek meg. Viszont az ínycsiklandozó vacsorát neked kell elkészítened.

9.Gondoskodó

Azokra, akiket szeret, nagyon odafigyel. Igyekszik mindig a kedvükbe járni, és gondoskodik róluk.

10. Problémamegoldó

Nincs olyan probléma, amit egy Oroszlán meg ne oldana. A végtelenségig fogja keresni a jó megoldást.

11.Mellette luxus az élet

Az Oroszlán ad arra, hogy jól nézzen ki, és, ha elindulsz vele valahová, akkor úgy fogod érezni magad, mint egy sztár. Az biztos, hogy ő biztosítja számodra a luxust. (via tudasfaja.com)

Fotó: Pixabay

 

Közbeszéd

Közbeszéd | Hírek, tények és vélemények